Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik Skift tennpluggene for 1996 Plymouth Breeze

Skifte tennplugger for Breeze din er en jobb du kan gjøre akkurat et hjem. Tennpluggene for motoren din er ansvarlig for antennelse av drivstoff og luft blanding som gjør bilen til å kjøre. Skade på tennpluggene kan skje hvis det kommer vann inn i drivstofftanken. Unnlatelse av å endre biler olje på regelmessig basis vil også skade tennpluggene. Typiske tegn på et problem med tennplugger inkluderer frese motor, tilbake avfyring, og stall outs. Endre gnister plugger selv tar bare 30 minutter med riktig verktøy. Bruk alltid forsiktig når du fjerner tennplugger fra motoren for å hindre socket stripping og plug break-offs. Du trenger
Stikknøkkel satt
Black elektrisk tape
Shop håndkle
White malerens tape
Spark plug socket
tennplugger
Spark plug gap måle
Dreiemoment skiftenøkkel
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
Fjerne gnist plugger
en

Koble bil batteriets negative kabelen med pipenøkkel. Pakk metall enden av kabelen med den svarte elektrisk tape. Den negative innlegg på batteriet indikeres med et minustegn. 1996 Breeze krever også at du fjerner den eksterne negative batterikabelen også. Denne kabelen kan bli funnet på venstre spankulere veggen festet med en enkelt bolt. Pakk metall enden av ekstern kabel med tape så vel når du fjerner sin eierandel bolt.
2

Tørk hele overflaten av ventilen dekselet og rundt kantene av hver tennpluggbeskytteren.

3

Etikett hver av tennplugg ledninger med malerens tape i numerisk rekkefølge. Sørg for at hver ledninger beskrivelse er klar og presis.
4

Fjern hvert av de tennplugghetter forsiktig for hånd. Aldri trekke dem av ved hjelp av kabler da dette vil forårsake skade på kontaktene inne i gummi støvel.
5

Begynn en om gangen fjerne tennpluggene. Forsiktighet bør brukes for å unngå stripping muffekammeret og tennpluggen selv. Den Plugghetter bør passe godt på plass før du begynner fjerning. Sett alt av brukte tennplugger til side av arbeidsområdet for å unngå å blande dem opp.
Installere ny gnist plugger
6

Sjekk hullene på alle dine ny tennplugg med gapping måleren. De fleste tennplugger selges med hullene som allerede er satt av produsenten. Gapet innstillingen kan bli funnet på hver boks tennpluggene kom inn
7

Tråd hver tennplugg fullt ut av hånden før du bruker momentnøkkel å fullstendig sikre dem. For å unngå for stor stramming tennpluggene momentnøkkelen bør settes til 20 ft lbs., Ikke mer, ikke mindre.
8

Påfør en liten perle av dielektriske fett rundt boot åpning på hver av tennpluggen.
9

Plug hver av støvlene tilbake på deres tilsvarende tennplugg. Du skal føle og høre et lite klikk å fortelle deg støvelen er sikker.
10

Fjern malerens tape fra alle tennplugg ledninger. Fjern tapen fra den eksterne negative kabelen og fest den tilbake til spankulere tårn. Pakk batteriets negative kabelen og koble den til den negative innlegget sikkert. Start bilen og la den gå i fem minutter før du tar det for en prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72130.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair