1994 Buick LeSabre PCV Valve Feilsøking

The Buick LeSabre ble innført i 1959. Den 1994 Buick LeSabre kom utstyrt med en 3,8-liters V-6, også kjent som "3800 Series 1." 1994 LeSabre var i stand til å produsere 175 hestekrefter og 225 fot-pounds av dreiemoment. Den positive veivhusventilasjon ventil er ansvarlig for riktig ventilasjon av motorolje system. En defekt PCV ventil kan produsere flere symptomer, inkludert dårlig drivstoff kjørelengde, brennende olje og selv olje spray på motoren. PCV ventilen er relativt lett å inspisere og feilsøker, samt bytte ut, om nødvendig. Du trenger
Liten skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på LeSabre.
2

Fjern PCV ventil fra ventilen dekselet som ligger på forsiden av motoren, ved å trekke den ut med fingrene. . Trekk liten pust i bakken tube av den ytre enden av PCV ventilen ved å trekke i ventilen med en hånd og slangen med den andre
3

Inspiser bunnen PCV ventil åpning - ventilen dekkside - å sørge for at ventilen ikke sitter fast i åpen stilling. Finn et lite sirkulært hull som er dekket av en fjærbelastet ventil - hullet skal lukkes dersom PCV fjernes fra bilen. Hvis ventilen hullet er åpent, er PCV ventilen dårlig. Dersom åpningen på PCV ventilen er dekket i olje og grus, eller brent svart, må PCV ventilen byttes ut.
4

Rist PCV ventilen opp og ned fra ende til ende. Hvis du ikke hører en konsekvent rangle med hver shake, så de indre delene av PCV ventilen er fast og ventilen må byttes.
5

Sett tuppen av en liten skrutrekker i bunnen av PCV ventilen. Hvis du får noen motstand skyve den lille runde platen inn i ventilen, deretter ventilen stikker stengt og det må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68193.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer