Tegn på en dårlig Connecting Rod

De kobler stenger i motoren din er de komponentene som støtter stempelet som det reiser opp og ned på innsiden av sylinderen bar i blokken. Den veivstangen festes rundt veivakselen på den ene enden og til stempelet i den andre enden. Endene av stangen snurre rundt veivakselen og den gripestiften av stempelet. Som veivakselens svinger, svinger stangen også, å tvinge stempelet opp og ned. En dårlig stang eller stang peiling vil til slutt ødelegge en motor. Knocking støy fra motor

Lytt etter en knocking støy når motoren er i gang. Dette vil sannsynligvis bli verre når motoren er kald og før oljen har hatt en sjanse til å varme opp og begynne grundig smøring komponentene. En stang knock er en hul lyd som hastigheter opp som motorturtall stiger. Den knock kan fortsatt være der når bilen er varm eller kan forsvinne helt.
Lavt oljetrykk

Sjekk oljetrykket. En dårlig stav eller stang bærer kan også føre til at olje-trykket til å være altfor lav. Tegn på lavt oljetrykk kan være en oljetrykklampe slå på eller lavt oljetrykk lesing hvis motoren har en olje trykkmåler.
Unormalt høyt oljeforbruk
< p> Finn ut om motoren bruker mye olje. Hvis motoren er gjennomgående har lite olje, kan det være på grunn av en dårlig tilkobling stang eller dårlig kobler stang peiling.
Visuell inspeksjon

Den eneste sikker måte å finne ut om du har en dårlig tilkobling stang er å demontere motoren og undersøke kobler stang, lagrene, stempelet gripestiften og veivakselen der de kobler stang lagrene gli frem og tilbake. Dette er åpenbart et kostbart alternativ, men en dårlig tilkobling stang vil kreve en full motor gjenoppbygge uansett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66643.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer