Tegn og symptomer på en defekt vakuumpumpe i en Cummins Diesel Engine

Vakuumpumpen i en dieselmotor brukes primært for å gi nok sug til å gi strøm bremser. I noen motorer gir det også strøm og sug for A /C og ventilasjon. Vakuum pumpen går hele tiden motoren er i gang, slik at de ikke blir brukt opp før eller senere og avgir noen svært karakteristiske tegn. The Brakes Få Harder

En vakuumpumpe svikt vil føre til at bremsene til å bli mye vanskeligere å presse enn vanlig. Vakuumpumpen gir sug som trengs for kraften brems booster for å fungere fullstendig så hvis vakuumpumpe mislykkes, vil strømmen brems booster slutte å jobbe så godt og bremsen boost vil gå tapt. Bremsene vil fortsatt fungere, men de vil føle hardt. Bremsene som gradvis blir vanskeligere å presse kan være et tegn på en vakuumpumpe begynner å svikte.
Mangel på Suge

Fjern slangen fra vakuum pumpe mens motoren er i gang og plassere fingeren over hullet du skal føle et sterkt sug. Hvis du føler deg lite eller ingen sug så du må kanskje bytte pumpen. Hvis du føler sterkt sug på vakuumpumpe, men fortsatt ikke har noen bremseeffekt så sjekk andre steder i systemet for lekkasjer.
Oljelekkasjer

Åpne panseret og finn vakuumpumpe. Se deg rundt den for eventuelle oljelekkasjer som de kan indikere et problem med segl. Du kan også lytte etter eventuelle hveser eller plystre som kan tyde på luften som kommer ut selv om de vil være vanskelig å høre med motoren i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66617.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer