G-Force OBDII Scan Tools

En gravitasjonskraft (g-force) er akselerasjonen som en gjenstand føles i forhold til fritt fall, og fritt fall skjer når tyngdekraften er den viktigste kraft som et objekt opplever. I biler, er g-kreftene finnes innen akselerasjon og bremser, og du kan måle disse g-krefter ved hjelp av skanner-systemer. De fleste av disse scanner verktøy er designet for å kommunisere med on-board diagnose II (OBD-II) system, som er den viktigste computing komponenten av et kjøretøy. Disse skannerne hjelpe deg å diagnostisere problemer med bilen din. Rev
p Dette er en iPhone og iPod Touch-applikasjon som gir deg de samme funksjonene som en frittstående OBD-II scanner, og du kan koble telefonen eller iPod Touch direkte i bilens motor styreenhet ( ECU). Dette lar deg se sanntidsinformasjon, noe som betyr at du kan fange kjøretøystatistikk som bilen kjører. Denne statistikken omfatter informasjon om akselerasjon og brems g-krefter, drivstoff press, revolusjoner per minutt (RPM) og bilens hastighet. Andre funksjoner i dette programmet inkluderer å se hvorfor Check Engine lys cam er på og tilbakestille det, og du kan lage grafer av data og logger av statistisk informasjon. Som i 2010, koster Rev av DevToaster søknad $ 39,99, og du kan laste ned programmet fra forfatterens hjemmeside.
PLX Kiwi

PLX Kiwi Trådløst Internett (WiFi ) miles per gallon (MPG) Trip kalkulator og OBD-II Scanner har en plug and play-grensesnittet, noe som betyr at kjøretøyet systemet vil gjenkjenne enheten så snart du plugger den i. Det gjør at du kan holde styr på kjørelengde under en tur og det utganger diagnostiske feilkoder (DTC), som du kan bruke for å diagnostisere kjøretøy problemer. Du kan også bruke dette verktøyet til å fjerne DTCs og din Check Engine lys. Den kommer også med en g-force kalkulator for akselerasjon, bremsing og sidekrefter, og den har en inclinometer, som viser hvordan bilen beveger seg over ulike terreng. Som i 2010, koster dette produktet $ 149,99, og den er kompatibel med en iPod Touch og en iPhone.
AutoEnginuity

AutoEnginuity Scan Tool er en skanning verktøy for OBD-II og Enhanced OBD (EOBD) IV kjøretøy, og det er Universal Serial Bus (USB) 2.0-kompatibelt. Dette verktøyet gjør det mulig å måle g-krefter, dreiemoment, miles per time (MPH) og hestekrefter, og du kan sende kjøretøyets hastighet informasjon i grafisk form. Dette verktøyet utganger DTC informasjon og kan kjøre tester på systemet for å avgjøre hvorvidt det fungerer. Andre funksjoner i dette verktøyet inkluderer fange live data som kjøretøyet er i bevegelse og å skaffe data om ulike sensorer, inkludert oksygen (O2), tenning og timing sensorer. Som i 2010, dette produktet koster mellom $ 250 og $ 350.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66098.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer