Symptomer på Slitte støtdempere

De støtdempere i bilen, ellers kjent som sjokk, er en integrert del av bilens fjæring systemet. Høy kvalitet sjokk gi deg en jevn tur når du er ute og reiser nedover veien, men det er ikke deres eneste funksjon. Det er flere symptomer å se etter hvis du mistenker at dine sjokk er dårlig kvalitet, utslitt eller skadet. Rough Ride

Hvis sjokk ikke fungerer som de skal, vil bilen ikke gi deg en veldig behagelig reise. Forvent å føle støt, klumper og generell jerkiness som bilen kjører ned noen vei som er mindre enn jevnt asfaltert. Jettegryter vil føle betydelig verre enn de gjør i en bil med gode støtdempere.
Steering Problemer

Fordi suspensjon systemet er koblet til ditt styresystem, en bil med dårlig sjokk kan ikke styre skikkelig. Ifølge AA1Car, kan du føle "overdreven tilbakemeldinger gjennom styring linkage," hvis du kjører en bil som har dårlige sjokk.
Car Svikter den Bounce Test

Bounce eller rocke bilen støtfanger opp og ned. Hvis bilen fortsetter å sprette mer enn en eller to ganger etter at du rocke støtfanger, dine sjokk trolig må byttes.
Høyde

Utslitt suspensjon kan forårsake en side eller slutten av kjøretøyet å synke. Måle høyden av kjøretøyet i alle fire hjørner. Hvis du merker en betydelig forskjell (en tomme eller mer) mellom den ene siden av bilen og den andre, er sjansen stor for at sjokket må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65814.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer