Slik feilsøker a Service Engine Soon Lett

Når "Tjenesten Engine" lyser i dashbordet, de fleste av oss vil bare vite hvordan du skal gjøre det gå ut. Ennå at lys er en kilde til hjelp. Den lar oss få vite noe går galt inne i motoren og at en kode er blitt lagret for vår bekvemmelighet. Feilsøking "Tjenesten Engine" lys betyr hente koden og finne ut hva det betyr. Finn de betydninger i din eiere manuell, i en reparasjon manuell eller ved å klikke på linken i "Ressurser". Du trenger
Scan enhet
tenningsinnstilling
Byglingstråd
Binders
Vis flere instruksjoner
Pulling "check engine" lampen Codes med en skanner

en

Finn testporten koblingen under dashbordet, også kalt samlebåndet Diagnostic Link (ALDL). Det er en liten, 12-16 poeng elektrisk port, og det kan ha en plastdeksel.
2

Koble skanneren til test port og vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon. Instrumentpanelet lys og radio vil komme på, men motoren vil ikke sveives.
3

Svar instruksjonene på skanneren skjermen for å identifisere merke, modell og år av kjøretøyet. Velg alternativet for å trekke "Service Engine" koder.
Andre metoder for å trekke "Tjenesten Engine" Codes
4

Vri tenningsnøkkelen på, så slå på og off raskt i denne rekkefølge: på, av, på, av, på. Avslutt med nøkkelen i "On" posisjon. Se på "Check Engine" light. Det vil blinke en rekke ganger for å indikere problemer med koder som er lagret i datamaskinen. For eksempel vil Kode 23 blinker på denne måten: flash, flash, pause, flash, flash, flash. Rådfør deg med eierne manuelle for å finne ut hva kodene betyr, eller klikk den medfølgende linken.
5

Finn ALDL under dashbordet. Hvis du har en 12 pt. ALDL port, kan du koble porter "A" og "B" for å starte den diagnostiske sekvens. Bruk en jumper wire eller en unbent binders for å koble portene og se på "Check Engine" light for koder. Denne metoden fungerer ikke på 16 pt. porter.
6

Vri nøkkelen på og trykke kilometertelleren tur og reset-knappene samtidig. Koder lese fra kilometertelleren visning i biler med digital dash klynger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65472.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer