Lastebildekk Problemer

Selv om alle kjøretøy kan oppleve dekk problemer, mange forhold knyttet til dårlige dekk blir overdrevet i tunge kjøretøyer som lastebiler. Lastebiler kan raskt avsløre produsentens feil, dårlig justering og dårlig vedlikehold. Dekk

fleste moderne lastebildekk er radial typer, og bruke metall forsterkning belter for å sikre ensartethet. Lastebildekk også er tyngre i konstruksjon enn bildekk, noe som kan øke vibrasjonen virkningene av en out-of-runde tilstand.
Dårlig innretting

Mange problemer forårsakes av dårlig justering, som kan diagnostiseres ved å notere uvanlig slitasje på dekkets slitebane overflate.

justeringsproblemer

De fleste suspensjoner gå ut av stilling med slitasje. Slitt /bøyde tie rod ender, styring armer, kuleledd og camber justerbar kan alle føre til ujevn slitasje på dekkene.
Sidewall Damage

grunn av deres brede svingradius, lastebiler er spesielt utsatt for skader på sideveggen etter kontakt med fortauskanter. Denne skaden kan ta form av kutt eller sår i sideveggen, og vanligvis kan ikke repareres.
Regummiering

Tunge lastebiler som erfaring slitebanen skade eller separasjon kan ofte har nye løpebaner limt på til en brøkdel av prisen for et nytt dekk. Regummiering, men vil ikke gjøre noe for en skadet sidevegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64515.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer