Vanagon Feilsøking

Volkswagen Vanagon er en bak-motor, fremover drive transport kjøretøy som er avledet fra VW Transporter design. Modellen debuterte i 1980 og ble erstattet av front-motor Eurovan i 1994. Den Vanagon var plaget med designfeil som ville føre til motor og drivverk spørsmål; tidlige modeller med luftkjølte motorer var den mest problematiske. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan feilsøke en Vanagon i omtrent en time. Overoppheting

Motoren er på baksiden av van, som de klassiske Transportører, og være luftkjølt, pleier det å bli veldig varmt. Fra 1980 til 1983 var de motorer som brukes for Vanagons identiske med de som brukes for transportører, med unntak for kvadratiske ventil porter. Etter midten av år 1983, ble de nyere, vannkjølte versjoner tilgjengelig. Disse brukte lange kjølevæske ledningene renne vannet til foran van til en radiator. Selv om dette systemet fungerer i teorien kunne motoren bare en versjon av den eldre 2,0 liter luftkjølt motor, med vann i stedet for luft jakker finnene. Når van overopphetet, er den første tingen å gjøre er å se etter lekkasjer i dette vannet system, som betyr kontroll under hele bilen. Vannet jakker rundt sylindrene er også tilbøyelige til å ha interne lekkasjer, som "kokker" kjølevæske og gjør det forsvinne. Bruken av en hvilken som helst annen kjølevæske /frostvæske enn VW fabrikk væske har vært kjent for å forårsake problemer med korrosjon, som de to forskjellige typer av metall i vannkappen og veivhus brukes et kjøle som en elektrolytt, og danne en ladning som kan finnes i et batteri . Når en luftkjølt motor overopphetet, er det vanligvis en olje problemet; olje for luftkjølte motorer er viktig å holde dem avkjølt. Noen utvendige olje kjølere har vært kjent for å redusere driftstemperaturen av disse varebiler.
Fuel Injection

modell år fra 1976 til midten av 1980-tallet ble ansett som "eksperimentell "år for bensininnsprøytning. Den 2000cc motor som kom i 1980-1983 modellene hadde lignende mekaniske /elektriske bensininnsprøytning med de i 1979-modeller. Vannkjølte modellene hadde utviklende systemer, og de senere år versjonene var den mest pålitelige. Et større Keystone å inspisere på FI-systemer er blandingen solenoid-boksen, som er montert nær luftinntaket boksen på høyre side av motoren. Denne kretsen forteller hvordan motoren for å blande brensel i forhold til mengden av luft at denne boksen sanser. Den lille våren inne er justerbar, og hvis problemet er en loping motor, dårlig akselerasjon og dårlig drivstofføkonomi, sjekk denne kretsens justeringsskruen. Boksen har en svart topp lokk som løsner lett, utsette våren og skruen. Mot klokken er slankere, er klokken rikere. En annen del av dette systemet er i nærheten av - gassvaieren kopling i midten bak på motoren kan ha luftlekkasjer, noe som gir en rik eller mager FI system som magnetventil prøver å justere. Bensininnsprøytningen selv var relativt pålitelig, og er omtrent like lett å endre som en tennplugg.
Lade

Vanagons alle kom med vekslende generatorer, som gir strøm for å lade batteriet og motoren startes. Utformingen av å ha hele systemet i det bakre, med de fleste deler i den fremre eller midtre, betyr mye overflødig ledninger løper gjennom kjøretøyet. Ethvert hjørne vendepunkt kan føre til en bakke-ut eller sikringen, og feilsøking på elektriske systemet for feil krever et voltmeter og tålmodighet til å teste hver ledning. Utskifting av ledninger er vanskelig, men kan vanligvis bli forenklet ved å kjøre nye ledninger og utenom utbrente ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64512.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer