Slik feilsøker en 2002 Lincoln LS

The Lincoln LS ble introdusert i 1999 som Lincolns første rear-wheel-drive bilen. Det likte en produksjon kjøre frem til 2006. De 2002 LS hadde ikke noen sikkerhet minnes, noe som gjør det til et utmerket valg for forbrukerne. Likevel, er LS ikke uten sine problemer. De fleste av disse spørsmålene kan forveksles med andre problemer, men slik at det er best å prøve å løse problemene og ha kunnskap om de vanligste problemene med 2002 modell året av Lincoln LS. Instruksjoner
en

Sjekk for oljelekkasjer rundt ventil dekke pakning. Det er lett å forveksle oljelekkasjer på LS for en dårlig veivhuset segl. Men siden oljelekkasjer er felles med denne modellen, sjekk ventildekselpakning først. Disse pakningene ble ikke laget for å tåle komprimering av LS motor over tid. Resultatet er en kritisk svikt av pakningen under normal drift. Olje vil lekke fra pakningen og basseng på bakken. Har dette elementet betjent av en erfaren mekaniker. Når en ventil dekke pakning mislykkes, endre den andre som et forebyggende tiltak.
2

Drei rattet fra lås til lås og hør etter om angiveri. Fords servostyring pumpen er notorisk dårlig utformet. Årsaken til problemet er en kjent produksjonsfeil i pumpens skivene som vil føre til at pumpen "sutre" som du vrir rattet frem og tilbake. En mekaniker bør erstatte skivene med en ettermarkedet trinse som korrigerer dette design feil.
3

Sjekk om din airbag varsellampen lyser. Hvis det er, kan kontakten for airbag har løsnet. Din airbag vil ikke distribuere i tilfelle en krasj hvis airbagen lyser. Dette elementet skal være betjent av en Ford forhandler bare, som airbag-systemer trenger spesiell oppmerksomhet og en mekaniker med erfaring på Fords.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64095.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer