Hvordan sjekke en Fuel senderenheten

The drivstoff-sending unit montering inne i bensintanken på bilen din er utstyrt med en flottør festet til en variabel motstand. Mengden av bensin i tanken fører til float å gå opp eller ned, varierende spenningen går til bensinmåler på instrumentpanelet. Disse endringene i elektrisk strøm lar vet du når en stopper for den neste bensinstasjon er nødvendig, med mindre motstand enhet pauser, float lekkasjer eller forsamlingens jordforbindelse pauser. Å vite årsaken til problemet, følger du disse trinnene og avgjøre om en reparasjon eller utskifting er nødvendig på akkurat din bilmodell. Du trenger:
Wrench
12V test lys
Byglingstråd om nødvendig
Phillips skrutrekker, cam verktøy eller hakenøkkel
Ohmmeter
Vis mer Instruksjoner

1.

Løsne tanklokket.
2

avlaste drivstoffsystemet press på kjøretøyet. Rådfør deg med bilens instruksjonsbok eller kjøretøy service manual for den anbefalte prosedyren for din bil merke og modell.
3

Sjekk for riktig bakken på drivstofftanken. Klipp en 12V test lys til en strømkilde. Hvis du ikke kan få tilgang til en nær bensintanken, bruk en lang jumper wire til plusspolen på batteriet. Deretter på drivstofftanken med testen lys hakke. Hvis lyset lyser med et sterkt lys, har du en god grunn, ellers kan den ødelagte jordforbindelse til tanken være årsaken til drivstoff senderenheten feil. Reparer om nødvendig.
4

Sjekk for innkommende spenning til senderenheten. Klem 12V test lys til god jord på bilen. Enhver umalt, metall del av bilens under-kroppen vil gjøre. Deretter tilbake sondere sending-unit makt wire. Hvis lyset lyser med et sterkt lys, enheten er koblet til strøm, ellers er strømkilden kobles fra. Sjekk kretsen og gjøre de nødvendige reparasjoner.
5

Koble fra bakken batteri kabelen med en skiftenøkkel.
6

Få tilgang til drivstoff-sending enhet på drivstofftanken og koble slanger og elektriske kontakter fra senderenheten montering. Avhengig av din spesielle bilmodell, må du kanskje senke drivstofftanken eller få tilgang til enheten gjennom en dør på gulvet under baksetet av bilen. Sjekk din eierens eller service manual.
7

Løsne drivstoff-sending enhet fra drivstofftanken. På enkelte modeller kan du skrur drivstoff sender forsamlingen fra tanken med en stjerneskrutrekker, andre krever en tank-enhet cam verktøy eller hakenøkkel
8

Løft drivstoff-senderenheten av tanken. og ut av bilen.
9

Sett ohmmeter til riktig område å lese den laveste og høyeste motstand på senderenheten. Sjekk din tjeneste for å få motstand utvalg på egen enhet.
10

Hook ohmmeter fører til senderenheten positive og negative ledninger. Du trenger ikke å observere polaritet for denne testen.
11

Slå på ohmmeter og skyv senderenhetens flottørarmen fra laveste til høyeste posisjon som du sjekke din måleravlesning. Motstanden lese på måleren skal gå ned jevnt som flottøren reiser opp til sitt høyeste punkt. Flytt flyte nedover, og lesing bør gå opp jevnt på måleren. Hvis du mottar feillesinger eller opplesninger ikke er innenfor produsentens spesifikasjoner, erstatte senderenheten.
12

Place senderenheten flyte ved siden av øret og rist den. Hvis du kan høre væske inne i float, bytte flottøren og senderenheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63992.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer