Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Dye gummidekk annen farge

Bil dekk vanligvis kommer i to farger: alt svart og whitewall - som er bare svart dekk med en hvit sidevegg på den synlige siden. Mens de fleste bileiere kan være interessert i å gjenopprette dekk til deres "som ny" svart, kan du ha andre grunner for å ville farge eller male dekk - for å lage et dekk swing kamp utendørs landskapsforming, for eksempel. Imidlertid kan ettermarkedet modifikasjoner krever at du bruker maling heller enn fargestoff. Instruksjoner
Under Manufacturing
en Rubber er naturlig hvitt, men farget svart for dekk.

til den ønskede farge fargestoff til slitebanen under opprettelse av dekket. Gummi er naturlig hvit, så kjønrøk tilsettes til standard dekk for å skape den kjente sort. Sot har fordelen med å lage dekk både lettere å holde ren og mer holdbar, i henhold til "I dag har jeg funnet ut ..." trivia nettstedet.
2

styrke gummiblanding med sot på ca 50 vektprosent for å gi dekkene deres svart farge.
3

Legg farget pigment for å gi dekkene en annen nyanse, som dekk selskapet Kumho utilsiktet oppdaget i løpet i arbeidet med å skape "brenne" dekk som avgir farget røyk under burnouts. Kumho brukte en ca 10 vektprosent ratio for fargestoffet, som blomstret til overflaten på trinnene under produksjonen.
Aftermarket
4

Kjøp et dekk dressing kit eller flaske dekk fargestoff som inneholder en sort farge polymermengden for å farge dekk en mørkere svart. Disse fargestoffer og dressinger vanligvis kommer i to former: aerosol spray eller gel svamp. Bruke fargestoffet på hensiktsmessig måte, enten å spraye den inn på dekk eller gni gelen på overflaten for hånd. Dette vil gjenopprette dekk til sin rette sort farge og "våt" glans fra den grå de ofte falmer til over tid.
5

Recolor dekkene med en gummi fargestoff hvis du vil endre farge fra svart. Disse fargestoffer kommer i en rekke farger og i enten en aerosol spray eller Quart og gallon bokser. Bruke fargestoffet som standard maling, deretter påføre et lag med fugemasse når det er tørt å hjelpe til bevaring.
6 Du kan male dekk en annen farge ved hjelp av ettermarkedet produkter.

Paint dekkene ved hjelp av en spesiallaget dekk maling som et alternativ til fargebad. Dette kan være den mest effektive måten å recolor dekk hvis du ikke vil ha dem i den tradisjonelle svart. Ettermarkedet produkter kan brukes som tradisjonell maling, med en base coat av hvitt deretter en farget pels som rød.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98352.html

Previous:
Next:

dekk