Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Falken Tire Historie

Falken Tire anser seg selv en Maverick. Selskapet opprettholder en in-house reklame avdeling, samt sine egne motoriske idrettslag. Lagene konkurrerer i amerikanske Le Mans Series, Professional Drifting og amerikanske motorsyklisten Association Supercross hendelser. Falken gjør dekk i en rekke kategorier, inkludert ytelse, luksus sport, all-season, all-terreng, vinter og premium touring. Opprinnelsen til Falken Tire

Falken Tire ble grunnlagt i Japan i 1983. Det er et datterselskap av Sumitomo Rubber Industries og begynte som flaggskipet høy ytelse radial dekk merkevare under paraplyen Ohtsu Tire and Rubber. Falken er nå en frittstående dekk merkevare.
Falken dekk i USA

Falken Tire begynte å eksportere sine dekk internasjonalt i 1985. I 1990 ble det Falken Tire Corporation ble grunnlagt i USA for å styrke selskapets posisjon i det nordamerikanske markedet. Det amerikanske selskapet er basert i Fontana, California, som også fungerer som Falken West Coast distribusjonssenter. Andre distribusjonssentre er lokalisert i Tennessee, New Jersey og Texas.
Falken Race Teams

Falken sponser flere rase lagene til hjelp i sin produktutvikling og til øke eksponeringen for merkevaren. Selskapet begynte racing i almisse i 2008, det begynte å konkurrere i Drift Racing i 2003, og det kom inn i AMA Supercross racing i 2011 ved å sponse Monster Energy AMA Supercross racer Ryan Villopoto
Falken Tire produktet. Linje

Fokus for Falken dekk er på ultra høy ytelse produkter, men de tilbyr et stadig voksende utvalg av dekk for personbiler. Falken produsenter dekk for biler, lette lastebiler, SUV, lastebiler, busser og til konkurransegrunnlag spor bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98346.html

Previous:
Next:

dekk