Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Nitto 555R Lansering Tips

The Nitto 555R er en Department of Transportation-kompatibel juridisk drag racing dekk som kan kjøres på gaten eller gå tilbake konkurransedyktige racing ganger på dra bånd. Den Nitto 555R er basert på høy ytelse Nitto 555, med svært store slitebaneblokker for optimal akselerasjon og veigrep, spesielt under akselerasjon. Som andre drag racing dekk, utfører Nitto 555R best når sjåføren bruker riktig lanseringen teknikk. Tire Pressure

Før rulle opp til start-linjen på ditt lokale drag race, sørge for at lufttrykket i dekkene er på riktig pounds per kvadrattomme (psi). På et dekk som Nitto 555R, er en god street innstilling 28-30 psi, selv om dette vil variere avhengig av hvilken type bil du kjører. På dra stripen, vil du ønsker å slippe presset til 18 eller 19 psi, eller enda lavere hvis bilen har mye makt. Bare husk at jo lavere dekktrykk, jo mer strøm bilen må ha for å overvinne luftmotstand skapt av en lavtrykks dekk. Som dekkene varme opp, sjekke sine presset flere ganger, siden varmen vil øke trykket i dekkene. Senk psi hvis trykket overstiger den opprinnelige innstillingen.
Wheel Spin

Bestem det punktet når du har motoren brummer til maksimal kraft, og la ut clutchen uten å skape overdreven hjulspinn. For å skape optimal akselerasjon, må du forlate start linjen i drag race med motorens omdreininger per minutt (RPM) på det punktet der motoren produserer toppeffekt. Du vil da slippe clutchen - slipp den bare delvis - å la turtallet falle ned til der de skal være. Hver bil er forskjellig, så du må eksperimentere med din egen bil.
Bogging

bogging er hva som skjer når det ikke er nok gass og kraft absorberes i dekkene, hindrer bilen i å akselerere så raskt som mulig. For å unngå dette, praksis å gi nok gass med gasspedalen og slipping clutch, slik at dekkene spinne litt, men ikke overdrevent.
Emergency Brake

Bruk nødbremsen for å holde bilen i ro mens du rev ​​motoren før det er å produsere toppeffekt. Trekk i nødbremsen håndtere opp og hold den mens du bruker gass og slippe clutchen litt for å få klar for lansering din. Når du har motoren og clutchen på riktig tidspunkt, slipper i nødbremsen samtidig akselererende og greit å slippe clutchen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98345.html

Previous:
Next:

dekk