Slik installerer Etter Market målere inn i en 95 Honda Civic

The 1995 Honda Civic er en populær bil for å tilpasse, som omfatter endring ut fra fabrikken måle klynge med en ettermarkedet måle klynge. Dette er et estetisk valg, og kan omfatte ulike fargede sporvidde ansikter, nåler, eller mer. For å utføre swap, må du ta fra hverandre en del av dashbordet og fjerne det opprinnelige måle klynge, og deretter installere den nye inn i dashbordet. Å gjøre dette bør ta omtrent en time å gjøre. Du trenger
Liten blad flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Aftermarket måle klynge
Vis flere instruksjoner
en

Pop ut faren bryteren fra dashbordet ved hjelp av den lille bladet flatt skrujern. Trekk faren bryteren sele med hendene. Fjern skruene på rammen over måle klynge med Phillips-skrutrekker.
2

Pull på rammen rundt måleren klynge for å fjerne den fra dashbordet. Skru måle klynge fra dashbordet ved hjelp av Phillips-skrutrekker, og trekk det mot deg. Koble ledningene fra baksiden.
3

både aksjen måle klynge og ettermarkedet måle modellen til en profesjonell speedometer butikk slik at de kan kalibrere ettermarkedet modell til riktig kjørelengde og innstillinger.
4

Plugg i ettermarkedet måle klynge til lager ledningsnettet, og deretter skru klyngen i dashbordet ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Skyv rammen tilbake på dashbordet, stram til skruene over måle klynge. Plugg i fare bryteren, og skyv det inn i rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97372.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer