Slik fjerner Vent Visir

Fjerne et sett av vent visors fra sidene av din bil eller lastebil kan være tidkrevende, men bevæpnet med de riktige verktøyene, kan du gjøre det med litt innsats og få gode resultater. Hvis vent visor er sprukket eller har andre skader på det, må du fjerne det gamle før du kan installere erstatningen. Du kan kjøpe visir ett stykke av gangen fra produsenten, men du må spesialbestilles dem på den måten som de bare kommer til auto deler butikker i sett. Du trenger
Sparkel
Heavy fiskesnøre
Bug og tjære remover
rene filler
Vis flere instruksjoner
en

Place et kitt kniv under den bakre hjørne av visiret og løft den litt, bryte forseglingen av dobbeltsidig tape som holder den på plass. Skyv noen tunge snøret under tapen, mot karosseriet.
2

Ta tak i begge endene av snøret, jobbe det fram og tilbake som du skyver den sakte mot fronten av vent visor. Når du kommer til den andre enden av visiret, trekk hele visiret av bilen. Det vil trolig la noen rester bak.
3

Rengjør overflaten på bilen der visiret var festet med noen feil og tjære rengjøringsmiddelet på en myk klut. Gni overflaten forsiktig slik at du ikke riper den, som arbeider i små områder før du har ryddet hele området.
4

Vask området med såpe og vann for å fjerne feilen og tjære remover fra overflaten av malingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95522.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger