Ville valgt Lothepus framfor Vendela: – Jeg tror hun vet at vennskap varer lenger enn det å være kjærester

ROCKEFELLER (Dagbladet): Lørdag spilte Leif Einar Lothe (47), bedre kjent som Lothepus, og bandet hans for første gang på Østlandet.

Og sammen med bandet sitt hadde han med seg ingen ringere enn selveste «Farmen kjendis»-gjengen, som både kor og support, opp på scenen på Rockefeller i Oslo.

Blant dem var både Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) til stede, som tidligere denne måneden skapte store overskrifter om deres angivelig romanseforhold.

Men til Dagbladet kunne Pilgaard understreke at om valget hadde vært mellom hans nye bestekompis, Lothepus, eller hans angivelig nye kjæreste, Vendela Kirsebom, hadde valget vært enkelt.

- Bro’s before hoes, sånn er det alltid, sa han lattermildt til Dagbladet og la til:

- Jeg tror hun vet at vennskap varer lenger enn det å være kjærester og ekteskap.


VISTE STØTTE: Petter Pilgaard, Tore Petterson, Vendela Kirsebom, Ingeborg Myhre og Linni Meister stilte alle opp for å delta under konserten til Lothepus (i front) i Oslo. Foto: Tor Lindseth
Vis mer

Nekter for at forholdet er et PR-stunt

Flere har spekulert i om det angivelige romanseforholdet mellom Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom kun har vært et PR-stunt, men det kan imidlertid Pilgaard avkrefte.

- Vi var sammen på Farmen i seks uker, og da får man et sånn unikt forhold. Alle er så avhengige av hverandre for å få de ukesoppdragene i boks. Vi må hele tiden samarbeide og sånne ting, så vennskapet er kjempeekte det, sa Pilgaard.

- Er det ikke ganske romantisk at folk er gode venner da? Det er jo en hyggelig greie i seg selv det, la han til.

- Vi er veldig glad i hverandre

Etter at Se og hør tidligere denne måneden publiserte romantiske feriebilder av Kirsebom og Pilgaard, har den tidligere modellen blitt nedringt av ulike medier.

Selv hevder hun at hun har fått tusenvis av henvendelser.

- Jeg pleier å svare at de må lese hele artikkelen og ikke bare se på bildene. Jeg tror mange bare har sett forsiden og kun bilder, sa Kirsebom til Dagbladet.

Imidlertid forklarte hun at de er utrolig gode venner og veldig glad i hverandre.

Men på spørsmål om det stemmer at hun er i et forhold med den 13 år yngre Petter Pilgaard, ble imidlertid Kirsebom stille:

- Det kommer ikke til å komme noen avsløringer på det i kveld, sa hun og la til at det ikke bare er PR.

Massiv oppmerksomhet

Det var i februar spekulasjonene startet etter at Se og Hør publiserte avslørende bilder av paret som flørtet hemningsløst på en kaffebar i Oslo.

Men da kjendisbladet nok en gang «bekreftet» påstandene i deres «Påske-Ekstra», med bilder tatt fra deres hete badeferie på Mallorca rett før påske, eskalerte spekulasjonene.

Hittil har verken Petter Pilgaard eller Vendela Kirsebom bekreftet romanseryktene.

Sunday, April 30th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments