Trosser legens råd: – Vil at barna skal ha flere søsken

Etter at TV-stjerna Kim Kardashian (36) ble mamma for andre gang, ble hun advart av legene om at det kunne være risikabelt for henne å få flere barn.

I siste episode av realityserien som omhandler den berømte familien, «Keeping up with the Kardashians», røper rapperkona at hun likevel har lyst på et nytt familiemedlem.

- Jeg vil prøve å få et barn til, sier hun i et nytt klipp, publisert hos vertskanalen E!.

Trosser legen


TOBARNSMOR: Kim Kardashian med barna Saint (på armen) og North tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Kardashian og ektemannen, Kanye West (39), har to barn fra før, North (3) og Saint (1).

- Jeg vil at barna mine skal ha flere søsken, men legen mener at det ikke er trygt for meg, legger hun til i klippet.

Det er ikke første gang hun er på tanken. Da Kardashian tok en tur til legen før jul sammen med mor Kris Jenner (61), seinere dokumentert i nok et «Keeping up with the Kardashian»-klipp, fikk hun en nedslående beskjed.

Ifølge legene har realitydronninga såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner.

Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

- Forferdelig å være gravid

- Du vet aldri om du har det samme problemet, som kan være enda verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det kan oppstå situasjoner der en blødende morkake kan bety liv og død, lød beskjeden fra Dr. Crane til Kardashian, ifølge People.

Hun forhørte seg også med en annen lege, som kom til samme beslutning.

Etter at realitystjerna fikk sitt første barn var hun åpen om at hun sleit med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Lykken var derfor stor da hun i mai 2015 bekreftet at hun ventet sitt andre barn med rapper-ektemannen.

Men selv om 36-åringen gledet seg til å bli mamma igjen, fortalte hun likevel om hvor forferdelig hun synes det var å være gravid.

- Jeg hater det. Svangerskap er ikke noe for meg. Jeg har alltid hørt historier om hvor fantastisk det er, fra mamma og Kourtney, men slik er det ikke for meg. Og jeg vil ikke lyve og late som om det er den mest fantastiske opplevelsen. Det er forferdelig, sa hun til E!.

Monday, March 27th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments