«Teen Wolf»-stjerna kom ut av skapet i fjor. Nå har han forlovet seg

(Dagbladet): Det er ingen hemmelighet at underholdningsbransjen i Hollywood ofte anklages for å være diskriminerende, det være seg mot kvinnelige, eldre, fargede eller homofile skuespillere.

Da «Teen Wolf»- og «Arrow»-stjerna Colton Haynes (28) kom ut av skapet i et intervju med Entertainment Weekly i mai 2016, skapte det overskrifter internasjonalt.

En annen homofil skuespiller, Noah Galvin (22), kritiserte måten han kom ut på i et intervju med Vulture, ettersom Haynes ikke omtalte seg selv som ‘homofil’ i artikkelen. I etterkant har 28-åringen forklart til magasinet Out at det var Entertainment Weeklys journalist som valgte å ikke sitere ham på dette.

Nå, under ett år senere, avslører Colton Hyanes at han har forlovet seg – én måned etter at det ble kjent at han var i et forhold.

Ifølge People fant frieriet sted på det celebre feriestedet Cabo San Lucas i Mexico, og det var Haynes kjæreste, Jeff Leatham (46), som fridde.


FORLOVET: For én måned siden bekreftet skuespiller Colton Haynes (t.v.) at han var kjæreste med Jeff Leatham. Nå har paret forlovet seg. Foto: Chelsea Lauren/ Variety/ REX/Shutterstock/NTB scanpix
Vis mer

Fikk frierihjelp fra Cher

Og selve frieriet var definitivt at ypperste Hollywood-standard, skal man tro Haynes’ talsperson.

Leatham, som er en kjent blomsterdekoratør, hadde nemlig fått hjelp fra flere kjendisvenner for å gjøre forlovelsen uforglemmelig.

- Jeffs frieri til Colton var utrolig. Det begynte med en personlig videobeskjed fra Cher, som sang favorittlåta deres, «I Got You Babe», fulgt av videobeskjeder fra familiemedlemmer og nære venner – inkludert Melanie Griffith, Serena Williams, Ally Maki og mange fler, forteller talspersonen i en uttalelse til People.

- Etter at Colton sa ja, fortsatte frieriet med et fyrkerkeri-show til Bruno Mars’ «Marry You», mens det tårevåte paret danset, legger talspersonen til.

Det var på Valentinsdagen i midten av februar Colton Haynes offentliggjorde at han og Jeff Leatham var et par. Det gjorde han via et innlegg på Instagram, ifølge People.

Frieriet er også blitt godt dokumentert på Instagram-profilen til Haynes.

Saken fortsetter nedenfor.

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments