Sophie Elise opplevde skrekken på flytur: – Skikkelig skummelt

(Dagbladet): Sophie Elise Isachsen (22) var på vei fra Oslo til Praha da hun plutselig fikk vanskeligheter med å puste.

I et blogginnlegg skriver 22-åringen at hun, kort tid etter avgang fra Gardermoen, kjente at «hele spiserøret hadde hovnet opp». Deretter ble hun svimmel, fikk panikk og svimte av.

«Det var skikkelig skummelt å ikke få puste samtidig som man sitter på et fly og ikke har sjans til å komme seg av eller få hjelp, annet enn fra flyvertinnene som var der», skriver toppbloggeren – som er på ferie i den tsjekkiske hovedstaden.

- Følte meg så dum

Ifølge Isachsen skal hevelsen i halsen sannsynligvis ha skyldtes en allergisk reaksjon på mat, uten at bloggeren nevner hva slags matprodukt det eventuelt var snakk om.

Som følge av pustebesværet måtte 22-åringen sitte med oksygenmaske resten av flyturen.

«Jeg følte meg helt alene i verden og måtte gråte litt da jeg satt i setet med masken på. Jeg følte meg så utrolig dum og plagsom for alle rundt (dette var midt på natten og den oksygen-tanken bråkte noe jævlig, så ingen rundt meg fikk sove heller)», skriver Isachsen, som ikke har latt opplevelsen ødelegge ferien.

«Når jeg ser på bildene i ettertid, og bare tenker på hele det tragi-komiske scenarioet, må jeg le. Det er så typisk meg, og jeg havner på en eller annen måte ALLTID i slike situasjoner».

Romanserykter

Dagbladet har vært i kontakt med Isachsens manager, Marte Schei, som forteller at bloggeren har det bra.


HENDENE FULLE: Sophie Elise Isachsen (22) er i gang med bok nummer to. Her fra Universals sommerfest i juni. Foto: Andreas Fadum
Vis mer

- Hun beskriver det best med egne ord i blogginnlegget, og jeg har lite å tilføye. Men det var ingen videre medisinsk dramatikk, sier Schei, som videre opplyser at Isachsen ikke er tilgjengelig for kommentar onsdag.

Bloggeren skal tilbringe tre feriedager i Praha før hun returnerer til Oslo. Da Dagbladet traff 22-åringen på Universals sommerfest forrige måned, la hun ikke skjul på at sommeren er tettpakket.

Blant annet skal Isachsen jobbe med et nytt bokprosjekt, etter at hun debuterte som forfatter med selvbiografien «Forbilde» i fjor. Nordlendingen gjorde stor suksess med debutboka, og har gitt sitt neste prosjekt navnet «Forelska» – som skal handle om kjærlighet.

Tidligere i år svirret romanseryktene mellom Isachsen og ekskjæresten Mathias, etter flere kryptiske innlegg på bloggen. I mai konstaterte imidlertid bloggeren at hun er singel.

På spørsmål fra Dagbladet om Isachsen er klar for en sommerflørt, var bloggeren klar:

- Man er jo alltid åpen for det.

Wednesday, July 5th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments