Smuglet inn sigaretter og mobiltelefoner på «Kjendis-Farmen»

Aylar Lie (32) og Vendela Kirsebom (49) er blant kjendisene som lever hundre år tilbake i tid i kjendisversjonen av «Farmen», som hadde premiere i går.

Det viser seg imidlertid at noen av de profilerte deltakerne har store problemer med å innfinne seg med de kummerlige forholdene på Storøy gård i Bamble i Telemark.

Juks og oppvaskmøter

Se og Hør skriver i sitt nyeste nummer at det under innspillingen var flere oppvaskmøter mellom produksjonen og deltakerne.

Da en av deltakerne ble tatt for juks etter å ha smuglet inn en mobiltelefon på gården ble det oppstyr.

- Det ble en del bråk i produksjonen av dette. Og det ble et oppvaskmøte på gården da TV 2 og innspillingsteamet fant ut av jukset. Det er jo meningen at man skal leve helt som i gamle dager. Da fungerer det dårlig med mobil, slik at du kan kommunisere med venner og kjente, forteller en kilde til ukebladet.


KLAR: I vinter dukker det opp en rekke profilerte kjendiser. Gaute Grøtta Grav styrer som vanlig Farmen-sendingene med stø hånd. Foto: Espen Solli / TV 2
Vis mer

Bekrefter avvik

Informasjonsansvarlig for «Farmen», Alex Iversen, kan bekrefte at det skjedde noen uheldige episoder under innspillingen:

- Det har hele tiden vært et mål for oss å gjennomføre «Farmen kjendis» på samme måte som den vanlige versjonen av «Farmen». Da var det selvfølgelig nødvendig å ta opp avvik fra dette med deltakerne.

- Det sier seg selv at en mobiltelefon ikke har noe på «Farmen»-gården å gjøre!

Men regelbruddene stoppet ikke der. Noen av deltakerne skal ha smuglet inn sigaretter. Andre gravde visstnok ned penger, i tilfelle de kunne bestikke noen de møtte på sin vei.

Og en kveld, da flere av deltakerne var ute i båt og satte garn, skal de ha møtt noen ved innsjøen – som ga dem alkohol …


IDYLL: Kjendis-utgaven av «Farmen» spilles inn på Storøy gård i Bamble. Foto: Tor Lindseth
Vis mer

Summen av disse hendelsene, skal ha gjort at det det ble en en del uroligheter på gården.

Og dermed ekstra arbeid for produksjonen og TV 2 – med programleder Gaute Grøtta Grav i spissen.

Men ikke all dramatikken på gården skyldtes angivelig juks og regelbrudd. En av deltakerne måtte sendes til sykehus med brannskader, etter et ublidt møte med vedovnen.

Etter det Se og Hør erfarer brenner en av deltakerne seg så kraftig på armen, at det røde flagget på gården må heises. Vedkommende må fraktes bort fra gården.

Venner for livet

Skandalene til tross, kjendisene storkoste seg på gården.

- Det var helt annerledes enn jeg hadde trodd. Det var rett og slett utrolig hyggelig, og jeg fant roen skikkelig. Det hadde jeg aldri trodd, jeg skulle nesten tro jeg var bonde i mitt forrige liv, ler Petter Pilgaard som tidligere har vunnet realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

Også Vendela Kirsebom lovpriser «Farmen-oppholdet».

- Jeg hadde en utrolig fin tid på gården og fikk venner for livet. Jeg er veldig takknemlig for tiden der, det var helt fantastisk, sier hun.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.

Tuesday, January 3rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments