Sigurdarson-dobbel da Molde kjørte over rivalen

Aalesund – Molde 0-3 (0-1)

(Dagbladet): Fotball-lørdagen ble avsluttet med rivaloppgjøret mellom Aalesund og Molde. Det pleier å bli dramatisk. Det ble det også denne gangen – selv om Molde sakte, men sikkert, malte Aalesund i senk.

- En kjempegod kamp av oss, oppsummerte Ole Gunnar Solskjær overfor Max.

Innledningsvis var det derimot to forholdsvis jevne lag som spilte mot hverandre på Color Line stadion. Men etter 20 minutter våknet Ole Gunnar Solskjærs Molde til liv.

Ballen ble lagt inn i midten, der Björn Sigurdarson startet mellom forsvaret. Innlegget var perfekt, og islendingen kunne enkelt stange ballen i mål.

Dermed hadde Molde et grep om kampen.

55 minutter ut i oppgjøret ble Fredrik Brustad sendt gjennom, og havnet alene med keeper. Aalesund-keeper Andreas Lie felte Molde-spissen – og fikk straffe mot.

Sigurdarson ble tomålsscorer da han satte straffen sikkert i mål.

- Det er klasse. Han er i storform. Med han og Brustad sammen, er det vanskelig å forsvare seg, sier Solskjær.

Men Molde ga seg ikke med det. Et kvarter før slutt kom de på en lekker kontring som Fredrik Brustad enkelt kunne bredside i mål. 3-0, og derbyseieren gikk til de blå.