Sander Berge og Genk ute av Europa League

Belgiske Genk med Sander Berge på laget spilte 1–1 hjemme mot Celta Vigo i europaligaen torsdag. Spanjolene vant 4–3 sammenlagt og er klar for semifinale.

Genk hadde et godt utgangspunkt etter å ha scoret to mål (2-3-tap) i bortemøtet i Vigo i påsken. Belgierne kunne avansert med en 1-0-seier.

Hjemmelaget hadde ballen mest og spilte seg til flere gode muligheter, men fikk ikke uttelling for overtaket.

Etter 63 minutter slo gjestene til. Ballen ble brutt høye oppe på Genks banehalvdel av Celtas danske Pione Sisto. Han satte fart og avsluttet med å banke ballen i mål fra 16–17 meter, mens vertenes spillere nærmest ble stående og se på.

Fire minutter senere var det Genk sin tur til å bryte høyt oppe på banen. Leandro Trossard fant en luke i Celta-forsvarer og skrudde ballen bort i lengste hjørne for Celta-målvakt Sergio Álvarez.

Mot slutten av kampen fikk den storvokste nordmannen seg en smell etter en kollisjon med Omar Colley, men han kom seg raskt opp på beina igjen.

Celta er i sin første semifinale i en europacup.