Sagosen har fått mer muskler før VM-starten

Sander Sagosen er mer trimmet enn noen gang. Torsdag starter håndball-VM med en trøndersk muskelbunt som norsk nøkkelmann mot Polen.

Det er ikke vanskelig å se at han har lagt om litt i hverdagen. Sagosen har aldri vært bedre trent.

Danmark-proffen er ikke lettere, men det er mer krefter enn før.

- Han sier selv at han er kvitt valpefettet, spøker landslagssjef Christian Berge til NTB om Sagosen.

- Det handler nok litt om hva man putter i seg, legger han til.

Sagosen har under et halvt år igjen av tiden i Aalborg. Til sommeren reiser han til Paris St. Germain (PSG). Den franske klubben kommer til å få en superseriøs spiller i troppen.

- Jeg arbeider hele tiden for å bli mer “fit”, men har ikke blitt noe lettere siden EM. Det er blitt mer muskler, sier Sagosen til NTB.

Favoritt

VM-starten går mot et nesten nykomponert Polen. Polakkene har bare med seg fire av 15 spillere som deltok i Rio de Janeiro-OL.

Det gjør at Norge går på banen som snau favoritt. Det er et snaut år siden de norske gutta ødela hjemme-EM for Polen. Det skjedde med seier i Krakow.

Brasil, tittelforsvarer Frankrike, Japan og Russland er også med i puljen. De fire beste går videre til åttedelsfinalen 21. januar.

Nesten

De norske gutta kom til EM-. semifinalen i fjor. Der ble det hårfint tap for Tyskland. Bronsekampen ga nederlag mot Kroatia.

Etter det røk Norge ut av både OL- og VM-kvalifiseringen (Slovenia).

Men et frikort fra Det internasjonale håndballforbundet (IHF) fikset norsk VM-plass. Det mesterskapet starter med forventninger på Norge.

Og det er bare å innstille seg på jevne kamper og spenning.

(NTB)

Wednesday, January 11th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments