Røper sannheten om det spesielle øyeblikket: «Jeg vet ikke om du husker meg»

(Dagbladet): Den franske tennisspilleren Jo-Wilfried Tsonga (31) fikk mye oppmerksomhet i Australian Open for ett år siden da han hjalp ei gråtende balljente av banen.

Tsonga la armen rundt den fortvilte jenta og fikk spontan applaus fra publikum.

Nå – ett år seinere – viser Tsonga fram et brev han har fått, der balljenta Guiliana forteller om bakgrunnen for de spesielle scenene.

Tennisstjerna har publisert brevet i sosiale medier og teksten beskrives som «hjertevarmende» og «rørende» i blant annet BBC og Sydney Morning Herald.

I brevet står det skrevet:

«Kjære Mr. Jo-Wilfried Tsonga. Jeg vil benytte sjansen til å takke deg for at du hjalp meg i runde 2-kampen. Jeg vet ikke om du husker meg, men jeg er balljenta du hjalp av banen.

Jeg vil også si beklager for de gangene du ba om ballen og jeg ikke hjalp eller la merke til deg. Jeg hadde fått et virus, og ble svimmel og ør. Det påvirket både synet og hørselen. Jeg beklager at jeg ikke klarte å utføre pliktene mine etter de høye standarder som forventes.

Takk for den godheten du viste. Jeg setter virkelig pris på at du la merke til at jeg trengte hjelp, og at du var snill nok til å hjelpe meg av banen».

Du kan se klippet i dette YouTube-klippet. Tsonga selv forteller:

- Det var helt naturlig å hjelpe henne. Hun så ut til å slite og hadde tårer i øynene. Først trodde jeg alt sto bra til, men så skjønte jeg at det var noe galt. Jeg måtte spørre hoveddommeren (umpire) om det var greit at jeg hjalp til. Du vet aldri med med dommerne, sier Tsonga, ifølge Mirror.

Årets Australian Open pågår i Melbourne akkurat nå. Tsonga har spilt seg fram til en kvartfinale og møter Stan Wawrinka. Kampen spilles natt til i morgen (04.30).


HJELP: Jo-Wilfried Tsonga fikk mye ros for sin opptreden i Australian Open for ett år siden. Foto:  REUTERS/Issei Kato 
Vis mer
Monday, January 23rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments