Ranieri åpner opp om Leicester-sparkingen: – Et sjokk

(FourFourTwo): Claudio Ranieri fikk i februar sparken som Leicester-manager, bare ni måneder etter at han ledet dem til et sensasjonelt Premier League-gull.

Han har holdt en lav profil siden han mistet jobben, men nå har italieneren tatt bladet fra munnen. Det var i forbindelse med en seremoni i et fengsel i hjemlandet at Ranieri snakket om sparkingen.

- Når jeg tenker på Leicester, er det første som dukker opp følelsen av overraskelse, mer enn bitterhet, sier Ranieri, ifølge italienske Gazzetta dello Sport.

- Jeg har vært gjennom mye i min karrière, men aldri noe liknende, sier han.

- Det var et sjokk, selv om disse tingene skjer i fotball, mener treneren, som vil snakke mer om temaet når han skal være ekspert i Sky Sports-studio under Premier League-kampen mellom Crystal Palace og Arsenal 10. april.

- Fram til den dagen vil jeg ikke snakke. Ettersom alt skjedde i England er det passende at jeg snakker om det i England, sier Ranieri.

Leicester har forøvrig funnet tilbake til formen etter at Ranieri dro. Laget har klatret bort fra nedrykksstriden med tre strake ligaseire og gikk i tillegg videre i Champions League, der Atlético Madrid venter i neste runde.

Spillerne har av flere blitt beskyldt for å ha et ønske om å bli kvitt Ranieri, og at de begynte å vise god innsats først når han var borte. Dette benekter en spiller som Jamie Vardy. Gary Neville og Jamie Carragher er to eksperter som har slaktet Leicester-spillerne.

Wednesday, March 29th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments