Prinsesse Diana kalte prins Charles for et «kløende utslett»: – Ekteskapet var uten kjærlighet

(Dagbladet): Det er snart 20 år siden prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i Frankrike.

I den anledning har det dukket opp flere dokumentarer med detaljer om livet hennes, som tidligere ikke har vært offentlig kjent, ifølge The Guardian.


ULYKKELIG EKTESKAP: I nye klipp fremkommer det at Diana angivelig var ulykkelig i ekteskapet med Charles. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Nå avslører nye klipp fra dokumentaren «Diana: In Her Own Words» at Diana gikk gråtende til dronning Elizabeth for å be om råd fem år inn i ekteskapet med prins Charles.

Ifølge The Guardian mente hun at ekteskapet var uten kjærlighet og at det gjorde henne ulykkelig.

- Jeg gikk til dronningen og sa: «jeg vet ikke hva jeg skal gjøre». Hun sa: «jeg vet ikke hva du bør gjøre». Og det var det. Det var «hjelpen», sier prinsessa i de hittil ukjente klippene, ifølge nettstedet.

- Fulgte etter meg som en valp

Før Diana gikk opp kirkegulvet i det som ble et av verdens mest sette bryllup, skal hun bare ha møtt sin kommende ektemann 12 ganger.

I løpet av tiden de ble kjent, forteller Diana at hun ikke var særlig imponert over prinsen, men at han hadde vært svært ivrig på å bli bedre kjent med henne.

- Han var på meg som et kløende utslett, forteller hun om en grillfest de begge var på der han ikke ville la henne være alene, sier hun.

- Han var på meg resten av kvelden og fulgte etter meg som en valp.

Hemmelig forelsket

Lydklippene ble funnet i en leilighet i 2001, under en politiaksjon mot Dianas tidligere butler, Paul Burrell.

Det skal være taletreneren og hennes gode venn Peter Settelen hun snakker med i klippene.


NYGIFTE: Diana og Charles var gift i fem år før forholdet skal ha begynt å slå sprekker. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Dianas gjenlevende familie har prøvd å gå rettens vei for å få eierskap over klippene, men uten hell. Etter politiaksjonen ble de gitt til Settelen og deretter solgt.

Flere politikere, deriblant sir Teddy Taylor, har prøvd å hindre lydklippene fra å nå offentligheten mens Dianas sønner, prins Harry og William, fremdeles er i live.

Grunnen er at prinsessa også snakker om en angivelig hemmelig romanse i klippene.

- I en alder av 24, forelsket jeg meg i en som var en del av alt dette og det ble oppdaget. Han ble kastet ut, og seinere døde han. Det er noe av det tøffeste som har skjedd meg, sier Diana i et av klippene, ifølge The Guardian.

Hun nevner aldri noe navn, men det spekuleres i om det kan ha vært Barry Mannakee, en politimann i The Royal Protection Squad.

Han ble Dianas livvakt i 1985 – omtrent på den tiden Diana gråt over ekteskapet sitt til dronning Elizabeth. To år seinere, i 1987, døde Mannakee i en motorsykkelulykke.

Graven forsøkt plyndret

Til tross for at det er to tiår siden den verdensberømte prinsessa mistet livet, dukker det fremdeles opp overskrifter om henne i media.

Nylig avslørte Dianas bror, jarl Charles Spencer (53), i et intervju med BBCs Radio 4, at det har vært hele fire forsøk på å plyndre graven hennes gjennom de siste 20 åra.

Broren forklarer at beslutningen om at søstera skulle bli begravd på en øy i Althorp, en eiendom som tilhørte familien Spencer, i stedet for i familiegraven, ble tatt for å beskytte prinsessas privatliv. Dette skriver The Telegraph.

Videre har Dianas lillebror forklart at det bortgjemte stedet var det sikreste for henne.

- Vi har hatt fire innbruddsforsøk mot graven hennes de siste 20 årene. Jeg er veldig glad for at vi klarte å stoppe dem, sier Charles Spencer.

Monday, July 31st, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
August 2020
M T W T F S S
« Oct    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Recent Comments