Omar fikk Premier League-debuten mot Chelsea. Nå kommer United på besøk …

(Dagbladet): I kveld blir det klart hvilket lag som møter Southampton i ligacupfinalen søndag 26. februar.

For drøye to uker siden vant Manchester United den første av to semifinaler mot Hull hjemme på Old Trafford.

Scoringer av Juan Mata og Marouane Fellaini sikret United et godt utgangspunkt før returkampen på KCOM Stadium.

Omar forventes å starte

Manchester United-forsvarer Marcos Rojo er klar for spill igjen etter å ha stått over mot Stoke på grunn av sykdom.

Luke Shaw kan også få spilletid. Eric Bailly er tilbake fra Afrikamesterskapet, men vil ifølge BBC ikke spille kveldens kamp.

Hulls midtbanespiller Ryan Mason måtte ut med en alvorlig hodeskade mot Chelsea, og er utilgjenglig. Det samme gjelder midtstopper Curtis Davis som er ute med en hamstringskade.

Hulls nysignering Lazar Markovic kan få sin debut, mens vår egen Omar Elabdellaoui forventes å starte sin andre kamp for klubben.

Må score tidlig

Manchester United har en 2-0 ledelse fra første oppgjør, og det er ikke til å legge skjul på at Hull må spille langt over evne for å ta seg til finale.

- En sjanse har de absolutt, den første kampen ble mye jevnere enn det jeg trodde den skulle bli. De fortjente nesten å få med seg et bedre resultat. For at det skal være mulig bør de score tidlig, helst før pause, sier Premier League-kommentator Simen Stamsø Møller til Dagbladet.

Markus Henriksen er ute med skade, men Stamsø Møller tror likevel det blir å se nordmenn på banen i kveld.

- Jeg tror både Diomande og Omar starter i dag. Dio bøtter ikke nødvendigvis inn mål, men ting skjer ofte rundt han. Han er fryktløs. Omar kom godt unna i debuten mot Chelsea, og Hull har ikke mange andre å bruke på den plassen, så logisk at han starter der. 70/30 for at Dio starter også, sier kommentatoren.

- Vil stille sterkt

TV 2-profilen tror United-manager Jose Mourinho vil stille et sterkt lag på KCOM Stadium.

- Jeg tror han vil stille et knallsterkt lag, i hvert fall så bra han føler han kan. Særlig nå etter at United virkelig har begynt å spille bra. Mourinho har fått med seg spillerne, fansen og til og med Ferguson har kommet med fine ord. Manchester United kommer ikke til å vinne Premier League, men denne pokalen er viktig for Mourinho og jeg tror ikke han tar noen sjanser på å tape, forteller Stamsø Møller.

I forkant av den første kampen sa en annen Premier League-kommentator følgende til Dagbladet:

- United er store, store favoritter, og det er en viktig cup for Mourinho. Det første trofeet hans i England kom i ligacupen. Samtidig betyr trofeer mye for arven etter Ferguson, sa Øyvind Alsaker den gang.

Også Dagbladets fotballekspert Morten Pedersen uttalte at Hull skulle få det vanskelig mot United over to kamper.

- Jeg er ikke i nærheten av å se at United skal klare å tape dette. Om Mourinho tar dette trofeet får han mer arbeidsro på veien også, sa Pedersen.

I går avanserte Southampton til finalen etter å ha slått Liverpool 2-0 etter to kamper. For at vi skal få tre nordmenn i finalen må altså hjemmelaget servere en festforestilling i kveldens kamp.

  • Hull-Manchester United sendes på Eurosport Norge klokken 20.45
Thursday, January 26th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments