Nå vil hun ikke lenger hete Kylie Minogue

Kylie Minogue har siden gjennombruddet på 80-tallet blitt et kjent artistnavn over hele verden.

Men nå ser det ut til at hennes Minogue-navn snart er historie.

I februar i fjor kom nyheten om at «I Should Be So Lucky»-sangerinnen hadde forlovet seg med sin 20 år yngre skuespiller-kjæreste, Joshua Sasse (29).

Nå planlegger hun å gi slipp på Minogue til fordel for forlovedens etternavn.

- Sasse er et perfekt etternavn. Kylie Sasse er perfekt. Det passer ypperlig på scenen. Kylie Minogue har ikke akkurat vært noe å huske, forteller hun til Daily Mail.

Men hennes kjærlighet til forlovedens etternavn er ikke den eneste grunnen til at hun har lyst til å bytte. Hun tenker også på Joshua.

- Ingen vil hete Mr. Minogue. Det trengs en sterk og selvsikker mann for å sette seg i den posisjonen og sette pris på det. Verden ser annerledes på det og mange menn klarer ikke å takle det, sier hun og fortsetter:

- Jeg kommer til å ta Sasse, men det vil være Minogue der et sted. Det å ta et annet navn setter jo et standpunkt.


FORELSKET: Det er ganske tydelig at paret fortsatt er ganske forelsket. Her sammen på verdenspremieren til filmen «Absolutely Fabulous The Movie». Foto: NTB scanpix
Vis mer

Bryllupsplanene satt på vent

Men bryllupet – det lar nok vente på seg. Forloveden Joshua avslørte nemlig i oktober at de ikke kommer til å gifte seg før det blir mulighet for homofile og lesbiske å gifte seg i Australia.

Det fortalte han til TV-programmet «Sunrise», ifølge Daily Mail.


VIL IKKE GIFTE SEG: Kylie Minogue og Joshua Sasse har engasjert seg i kampanjen «Say I Do Down Under» som Joshua startet. Dette for å sette fokus på ekteskap mellom personer av samme kjønn skal bli lovlig i Australia. Foto: NTB scanpix
Vis mer

- Jeg vil fortelle dere i dag på mine og hennes vegne at så lenge likekjønnet ekteskap ikke er lovlig i Australia vil vi ikke gifte oss, sa «Galavant»-skuespilleren.

Kylie og Joshua har begge engasjert seg i kampanjen «Say I Do Down Under», som Joshua opprettet, for å prøve og gjøre likekjønnet ekteskap lovlig.

- Da jeg fant ut at homofilt ekteskap var ulovlig i Australia ble jeg sjokkert. Jeg kan bare ikke forstå det på noe nivå, verken moralsk eller religiøst, at jeg har rett til å gifte meg med den personen jeg elsker, mens noen andre ikke har det på grunn av deres legning, fortalte skuespilleren til Telegraph.

Kylie Monigue viste sin støtte på Twitter.

- Vi kan si «I do» når du kan også, skrev hun.

Avslørte sin kjærlighet til hverandre på radioshow

I 2015 avslørte Kylie at hun trives best med å ha kjæreste og at hun ikke er kresen når det kommer til utseende.

- Jeg har ikke noe imot grått hår, måne eller en helt skallet mann. Jeg har ikke en gang noe imot litt mage. Kanskje ting har gått feil for meg i kjærligheten nettopp fordi jeg har datet altfor kjekke menn tidligere.

- Nå har jeg i alle fall sagt det. Jeg vil gjerne treffe noen. Jeg er ingen tradisjonell kvinne. Jeg er en romantiker, fortalte hun den gang til Daily Mail.

Og i november samme år kunne stjernen altså avsløre at hun hadde funnet lykken sammen med skuespiller Joshua Sasse.

HERE WE GOOOOO!!! Come on #Wallabies!!! #worldcup @joshuasasse

Et bilde publisert av Kylie Minogue (@kylieminogue) lørdag 31. Okt.. 2015 PDT

- Vi er på bryllupreise

Da 48-åringen gjestet radioshowet «Kyle & Jackie O» i hjemlandet sitt, hadde hun med seg kjæresten og lot ham svare på spørsmål angående forholdet deres, ifølge Contactmusic.com.

Da Joshua ble spurt om han noen ganger tenker at «Åh, hun er nydelig», svarte han spøkefullt:

- Egentlig ikke. Jeg er ikke fan av popkultur, så jeg visste faktisk ikke hvem hun var. Jeg er ikke hennes målgruppe.

Monday, January 23rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments