Mourinho avfeide rykter rundt Fellaini: – Ingen sjanse

Vålerenga – Manchester United 0-3

ULLEVAAL (Dagbladet): Manchester United vant oppskriftsmessig 3-0 over Vålerenga på Ullevaal søndag kveld.

José Mourinho og spillerne kommer fra en tøff oppkjøring i USA med gode resultater. Og de gode opplevelsene fortsatte foran 25 000 tilskuere på oppvisningskampen i Oslo.

Etter oppgjøret holdt han som trolig var kveldens største stjerne – portugiseren Mourinho – en seks minutter lang pressekonferanse på Ullevaal. Der benyttet United-manageren anledningen til å skryte av Vålerenga, som han mente var «velorganisert».


1-0: Marouane Fellaini jubler etter å ha sendt Manchester United i ledelsen på Ullevaal. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Vis mer

Manageren måtte også svare på en del rykter som har svirret rundt storlaget den siste tida. Som for eksempel at midtbanespilleren Marouane Fellaini er på vei til Galatasaray i Tyrkia. Og at Nemanja Matic er på vei inn fra Chelsea.

Om Fellaini sa Mourinho:

- Det er lettere for Galatasaray å få meg enn Marouane. Han er altfor viktig for oss. Ingen sjanse.

United-manageren sendte også et tydelig signal da han valgte å starte med Fellaini. Vanligvis pleier han å utelate spillere som er på vei bort. Belgieren takket for tilliten med å sende United opp i 1-0 på en heading rett før pause.


SMIL: En ivrig fotograf benytter anledningen til å ta en selfie med José Mourinho. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Vis mer

Om den serbiske Chelsea-spilleren Nemanja Matic opplyste Mourinho:

- Jeg venter på nyheter. Jeg vet at han ønsker seg veldig hit. Og når en spiller gjør det, er sjansen mye større for at det går i orden.

Romelu Lukaku og Scott McTominay scoret Uniteds mål nummer to og tre i andre omgang.

- Det er bra, sa Mourinho om 814-millionersmannen Lukaku.

- Spisser liker å score mål. Det er ikke så viktig for meg, men trolig er det bra for selvtilliten hans.


JUBEL: Romelu Lukaku (i midten) fikk kveldens største applaus da han kom innpå. Han var også mannen bak 2-0-målet. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Vis mer

Selv om United hadde mye ball, var Vålerenga godt med på notene de første 30-40 minuttene. Ronny Deila oppsummerer kampen slik:

- Jeg synes det var en flott fotballkamp. Vi prøvde å angripe og gjøre de tingene vi vanligvis gjør. Da ble det også noen stygge brudd og kontringer imot.

Han fortsetter:

- Det skjedde litt, vi møtte et veldig godt fotballag. Men jeg er fornøyd med mine gutter. De gjorde sitt beste.

Manchester United dro fram og tilbake til Oslo på dagen. Onsdag venter en ny treningskamp, denne gang mot Sampdoria i Dublin.


DUELL: Anthony Martial blir taklet av Robert Lundström (t.v.) under treningskampen mellom Vålerenga og Manchester United. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Vis mer
Sunday, July 30th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments