Kontroversiell dommeravgjørelse da United avga poeng mot Swansea

  • Manchester United-Swansea 1-1 (1-0)

(Dagbladet): De første 45 minuttene mellom Manchester United og Swansea på Old Trafford var ikke spesielt underholdende.

Både United og Swansea hadde noen muligheter, men det var noe tamt og dødt over første omgang.

Så, to minutter på overtid av omgangen, ble Marcus Rashford spilt fri av Anthony Martial. Rashford prøvde å runde Lukasz Fabianski, og endte med å falle lett. Likevel pekte dommer Neil Swarbrick på straffemerket.

- Filming

- Patetisk av Rashford. Og det er engelskmennene sin egen mann. Hvis en spanjol eller italiener hadde gjort dette, ville han blitt slaktet fullstendig. Skandaløst dårlig avgjørelse av dommeren, meldte Brede Hangeland i TV 2 sitt studio.

- Det er filming. Det burde vært gult kort til Rashford og utspill fra mål, sa Erik Thorstvedt i samme studio.

Swansea-spillerne var heller ikke spesielt fornøyde med avgjørelsen. Wayne Rooney var uansett sikker som en kodebrikke fra elleve meter, og satte straffen i mål. Det var United-scoring nummer 252 for Rooney.

Frisparkperle

Etter pause skjedde det svært lite i nærheten av de to målene før det var spilt 79 minutter. Da fikk Swansea frispark like utenfor 16-meteren.

Gylfi Sigurdsson traff perfekt, og scoret på Old Trafford for tredje kamp på rad. Nydelig satt av islendingen, som nå har 21 målpoeng for Swansea i Premier League denne sesongen.


DAGENS SWANSEA-HELT: Gylfi Sigurdsson reddet dagen for Swansea med et vidunderlig frispark. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Fernando Llorente burde avgjort kampen på overtid, men klarte ikke å sette ballen i mål fra kort hold.

Det ble ikke flere scoringer på Old Trafford, og dermed tapte United terreng i kampen om topp fire og Champions League-spill neste sesong. Swansea på sin side er stadig under streken.

- Det er veldig tett i bunnen. Vi fokuserer på å gjøre så godt vi kan hver kamp. Vi skal kjempe helt til slutten av sesongen, sa Swansea-trener Paul Clement i et intervju vist på BT Sport etter kampen.

Nye skader

Som om at ikke poengdeling mot bunnlaget Swansea var kjedelig nok for José Mourinho og Manchester United, fikk de også to nye forsvarsspillere på skadelisten.

Både Eric Bailly og Luke Shaw måtte ut med hver sin smell. Hvis det var noe United ikke trengte, så var det skader på forsvarsspillere. Fra før var Phil Jones, Marcus Rojo og Chris Smalling alle utilgjengelige til dagens kamp på grunn av skader.

- Vi mistet spillere og vi mistet poeng. Dette var en dårlig dag, sa José Mourinho etter kampen.


UT MED SKADE: Eric Bailly måtte byttes ut med skade i dagens kamp mot Swansea, og får en klapp på skulderen av José Mourinho. Foto: NTB Scanpix 
Vis mer

Manchester Uniteds gjenværende kamper: Arsenal (B), Tottenham (B), Crystal Palace (H).

Swanseas gjenværende kamper: Everton (H), Sunderland (B), West Bromwich (H).

Sunday, April 30th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments