Knust av «Farmen»-rivalen Aylar Lie: – Smertelig vondt

(Dagbladet): Årets (og tidenes) første «Kjendis-Farmen»-tvekamp ble langt fra en kjedelig affære.

På forhånd hadde første- og andrekjempen, Kari Jaquesson (54) og Aylar Lie (32), konkludert med at det ikke var plass til begge på gården. Etter å ha røket i tottene på hverandre tidligere i uka, var det greit å erkjenne at de aldri ville komme overens.

Det betydde ikke at noen ville være den første til å ryke ut av «Kjendis-Farmen».

Satte «Farmen»-rekord

Det skulle nemlig gå hele åtte minutter før programleder Gaute Grøtta Grav blåste av melkespann-konkurransen mellom de to reality-rivalene, etter å ha gitt Jaquesson mange nok påpek om strake armer.


GA ALT: Kari Jaquesson kjempet iherdig for å holde melkespannene i riktig posisjon. Foto: TV 2
Vis mer

To minutter tidligere annonserte Grøtta Grav at kvinnetiden i melkespannholding var slått. Jaquesson og Lie hadde satt ny rekord.

- Jeg har jo ikke sett på «Farmen» før, så jeg visste ikke hva som var vanlig. Jeg holdt så lenge jeg klarte, sier Jaquesson, som jamret seg voldsomt i sluttminuttene.

- Det er en melkesyreøvelse som gjør smertelig vondt, forteller hun til Dagbladet.

Åtte minutter med blodslit holdt imidlertid ikke opp for trimdronninga. På andre siden sto Aylar Lie, nærmest uslåelig.

- En djevel i meg

- Det føles veldig bra å vinne tvekampen, men jeg hadde bestemt meg på forhånd. Det finnes en liten djevel i meg, og hun ville slå Kari, sier Lie i programmet.

Selv om Jaquesson påpeker at hun gjerne skulle ha vært lenger på tv-gården, legger hun ikke skjul på at det var godt å komme hjem.

- Etterpå tenkte jeg at jeg kunne ha risikert å bli værende på gården i mange uker, og det var ikke spesielt tilkallende. Jeg savnet familien, sier 54-åringen, som er mor til sønnene Ousman og Batu.

Til tross for at Jaquesson er vant til å se seg selv på tv, synes hun det har vært rart å se seg selv som «Farmen-Kari».

- Vennene mine kjenner meg ikke igjen, men produksjonen har bestemt på forhånd hvilken «rolle» man skal ha, og klipper programmet ut ifra det. Men det er greit, sånn er det i realityverdenen, sier hun.


BEINTØFF: Aylar Lie gikk seirende ut av årets første «Kjendis-Farmen»-tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
Vis mer

Ikke snakket med Aylar

Konflikten med Aylar Lie har Jaquesson for lengst lagt død.

- Jeg tenker ikke noe på det i dag, det er sånn det blir når man er mange mennesker på en gård. Jeg er jo veldig direkte i formen, og hun synes tydeligvis det var provoserende.

- Har du noe kontakt med Aylar i dag?

- Nei, jeg har ikke snakket med henne etter «Farmen». Men jeg det gjorde jeg ikke før «Farmen» heller.

Lie var ikke den eneste Jaquesson rakk å havne i opphetede diskusjoner med på «Farmen». Allerede i første episode ble det tydelig at tv-profilen Leif-Einar «Lothepus» Lothe ikke delte 54-åringens synspunkter når det gjelder likestilling.

- Møtte sin overkvinne

Jaquesson har som kjent markert seg som en kvinnesaksforkjemper de siste åra, og satt ikke på sidelinja da «Lothepus» snakket varmt om «manne- og damejobber».

- Jeg tror Lothe møtte sin overkvinne der inne, ha-ha. Jeg hadde aldri en konfikt med ham der inne, men vi hadde mange artige diskusjoner. Jeg så gjennom det påtatte macho-imaget hans fra første stund, sier hun.

«Lothepus» har tidligere fortalt til Dagbladet at han verken vasker klær, tar oppvasken eller lager mat.

- Det har jeg folk til. Inne på gården gjorde jeg heller ikke det, fortalte 46-åringen.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Aylar Lie, foreløpig uten hell.

Sunday, January 8th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments