Klar for Hull: – Hjertet mitt vil fortsatt ligge hos Olympiakos

Omar Elabdellaoui får oppfylt drømmen om å bli Premier League-spiller. Landslagsbacken skal spille på lån i Hull resten av sesongen.

Elabdellaoui blir den tredje nordmannen i Hull. Adama Diomande og Markus Henriksen er også i den engelske klubben som ligger på 18.-plass i Premier League.

- Etter to og et halvt med Olympiakos, hvor vi vant trofeer sammen og jeg fikk realisert drømmen om å spille i Champions League, får jeg nå muligheten til å oppfylle en annen drøm, nemlig å spille i Premier League, sier Elabdellaoui.

- Jeg skal nå bruke de seks neste månedene i Hull. Mitt hjerte vil fortsatt støtte Olympiakos. Lykke til med resten av sesongen og jakten på ligagull nummer 44. Selv skal jeg konsentrere meg om den store oppgaven med forhåpentlig å bidra til at Hull overlever i Premier League, fortsetter landslagsbacken på sin Facebook-side.

Oslo-gutten kan debutere for Hull mot serieleder Chelsea førstkommende søndag.

- Vi har ikke kunnet spille med en naturlig høyreback siden jeg kom hit. Det var en posisjon vi måtte finne en løsning på. Omar er en spiller jeg kjenner (fra Olympiakos). Han kommer hit for å styrke stallen, sier Hull -manager Marco Silva.

Elabdellaoui gikk fra Skeid til Manchester City i ung alder og har siden vært innom en rekke klubber. Utlån i Strømsgodset og Feyenoord ble etterfulgt av et opphold i tyske Eintracht Braunschweig, en overgang som ble gjort permanent i 2013. Den norske landslagsbacken har spilt for Olympiakos siden 2014.

Fredag ble det også klart at Hull har solgt Jake Livermore til West Bromwich. 27-åringen har signert en avtale på fire og et halvt år med sin nye klubb. Tidligere i januar har Hull hentet Oumar Niasse på lån fra Everton og signert Evandro fra Porto.

(NTB)

Friday, January 20th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments