King landet til rykter om sin egen framtid. Vekker reaksjoner

BELFAST (Dagbladet): Joshua King (25) og det norske fotballandslaget landet fredag kveld i Belfast. Søndag venter Nord-Irland i VM-kvalifiseringen.

De lokale avisene beskriver oppgjøret som en nøkkelkamp for Nord-Irland, som ligger på andreplass i gruppa.

Litt fokus er det også på norske aktører i avisene fredag. Blant annet trykker The Irish Sun – som er søsterutgaven til The Sun i London – en artikkel om at West Ham jakter på Joshua King.

Elleve mål

Spissen har scoret elleve mål for Bournemouth i Premier League denne sesongen. Det toppet seg mot West Ham 11. mars, da King sørget for et sensasjonelt hat trick.

Nordmannen kom som Bosman-spiller fra Blackburn i mai 2015.


SPEKULASJONER: Joshua King befinner seg i overskriftene før møtet mot Nord-Irland.
Vis mer

- Verdien av ham har gått gjennom taket, skriver The Sun, som trykker artikkelen med tittelen «Bilic off to King’s road».

West Ham trenes av Slaven Bilic og skal være desperate etter en ny spiss. Fra før er Kings kollega på landslaget, Håvard Nordtveit, i West Ham.

Om Bilic sier midtbanespilleren til Dagbladet:

- Slaven er en av oss, og han er utrolig dyktig. Jeg er stolt av å være en spiller som har vært under ham.

Ulike reaksjoner

Nyheten om en mulig King-overgang vekker ulike reaksjoner på sosiale medier. Nettstedet footballfancast.com har samlet flere Twitter-meldinger.

- Vi skulle bokstavelig talt blitt på Upton Park når vi sikter oss inn mot dette. Samme nivå på spillere som vi alltid har gått for. Gjennomsnittlig, skriver Twitter-brukeren «West Ham Family».

- Josh King er en på-bunnen-av-tabellen-spiller.

En annen bruker skriver:


I TRYGGE HENDER: King fikk følge av sikkerhetssjef Geir Ellefsen på vei ut fra flyplassen i Belfast. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
Vis mer

- Fordi han scoret hat trick mot oss? LOL

Noen er også positve:

- Heller ham enn (Jermain) Defoe.

Ryggsmerter

Joshua King avbrøt for øvrig dagens lukkede trening i London på grunn av smerter i ryggen. Men det skal ikke være fare for kampen søndag.

- Han følte seg litt stiv og støl i ryggen, og derfor gikk han av. Det var for å justere belastningen inn mot kamp, sier medieansvarlig Svein Graff til NTB.

West Ham ligger på 12. plass i Premier League, mens Bournemouth ligger på plassen over. Nordtveit kom til klubben i sommer, men har slitt med skader i hofte, kne og ankel. Nå er han frisk igjen.

Og skulle King bli lagkamerat, er beskjeden fra den kanten klar:

- Jeg har kanskje aldri følt meg i bedre form på profesjonelt nivå, sier han til Dagbladet.


NORSK FLAGG PÅ BRYSTET: Lars Lagerbäck er på sin første tur med det norske landslaget. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
Vis mer

HAR LANDET: Med et bilde av George Best på veggen ruslet de norske gutta ut fra flyplassen. Fra venstre foran: André Hansen, Vegar Eggen Hedenstad, Sander Berge og Veton Berisha. Jo Inge Berget sees med lue og skjegg i bakgrunnen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
Vis mer
Friday, March 24th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
November 2021
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments