I går stusset Eirik da han fikk fem helt like brev fra Canal Digital. I dag fikk han 40 nye

(Dagbladet): Eirik Felle (25) fra Kristiansand har vært kunde hos Canal Digital i over to år, og er mildt sagt overrasket over at internett- og tv-leverandøren regelrett har fylt opp postkassa hans med vinduskonvolutter to dager på rad.

- Jeg ble først litt redd da jeg så at jeg hadde fått fem brev fra Canal Digital, sier Felle.

- Jeg visste jo ikke hva det kunne være.

De fem første brevene viste seg alle å inneholde en bekreftelse på bestilling av bredbånd, samt et angrerettskjema vedrørende hans nettavtale med nettleverandøren. Men det var ikke enden på historien.

Sprengfylte postkassa

Onsdag sendte Felle sin datter for å hente posten, og dattera hentet intet mindre enn 40 nye brev fra Canal Digital, adressert til kunden i Kristiansand.


EID AV TELENOR: Canal Digital er hundre prosent eid av Telenor, og tilbyr digital TV over bredbåndsnettet og bredbånd. Distrubutøren har hovedkontor på Fornebu. Foto Fredrik Sandberg / SCANPIX
Vis mer

- Jeg har ikke åpnet noen av de 40 brevene jeg fikk i dag ennå, men jeg regner med at de inneholder det samme som brevene i går, sier Felle, som for sikkerhets skyld åpner en av dagens konvolutter for å dobbeltsjekke når han snakker med Dagbladet.

Konvolutten inneholder det samme – en bekreftelse på bestilling av bredbånd og et angrerettskjema.

Varslet Canal Digital

25-åringen har varslet Canal Digital om det som ser ut til å være en feil på deres Facebook-sider.

Han skriver:

«I går stusset jeg fælt når jeg fikk 5 brev fra dere som var helt like. I dag fikk jeg ikke mindre enn 40 brev! Dere skal hvertfall ha for at dere definitivt ikke er noen grønt flagg bedrift. Og jeg som hadde et nyttårsforsett om å bli mer miljøvennlig.»

- Hva skal du gjøre med alle brevene?

- Jeg gidder ikke å klage noe mer, så jeg tror jeg skal la datteren min få leke med dem. Det er moro for henne å få ordentlige brev i postkassa, sier han, og legger til at det blir spennende å hente posten i morgen.

Kanskje kommer det enda flere brev.

Ikke bare «brev-Felle»


FIKK 22 BREV: Vetle V. Steffensen mottok også mange brev fra Canal Digital denne uka. Foto: Vetle V. Steffensen (Bildet er hentet med tillatelse)
Vis mer

Foreløpig har ikke mannen fra Kristiansand fått noe svar på hvorfor han har fått postkassa full. Og han er ikke den eneste som har mottatt mange brev fra Canal Digital.

Flere kunder melder om fulle postkasser til selskapets kundeservice på Facebook.

Dagbladet har vært i kontakt med Canal Digital sin pressekontakt Caroline Runde, som ikke kjenner til hva som har skjedd.

På sine Facebook-sider skriver Canal Digital sin kundeservice at:

«Det kan virke som noen av oss har vært i overkant ivrig med å sende angrerettskjema. Er enig i at det holder med ett eksemplar».

Vetle V. Steffensen skriver i Canal Digital sin Facebook-gruppe:

«Hvorfor har det seg slik at jeg har mottatt 22 angrerettskjema på en usb-adapter? Hvis dere vil ha den tilbake så skal dere få den tilbake… Men neste gang holder det sikkert med ett brev, eller en e-post for den saks skyld.»

Til Dagbladet kan Steffensen informere om at han har fått to nye brev også i dag.

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments