Han kom bakfra og så at konkurrenten var totalt utslitt. Da ga han blaffen i sitt eget løp

(Dagbladet): Denne helgen gikk London Marathon av stabelen. En 42 kilometer lang kraftprøve.

Det ble det spesielt for David Wyeth, som slet veldig de siste hundre meterne før mål. Han sjanglet og var tydelig totalt utmattet, og hadde store problemer med å komme seg videre.

Bakfra kom Matthew Rees. Da han så at konkurrenten sjanglet og hadde store problemer med å holde seg på beina, trådde han til.

Rees tok et godt tak rundt konkurrenten, støttet ham opp, og nærmest bar ham de siste to hundre meterne til mål. Senere kom også en løypevakt til og hjalp til.

- Kom igjen, dette klarer vi

De fikk stor applaus da de krysset mållinja etter to timer, 52 minutter og 26 sekunder.

- Jeg kom rundt den siste svingen og tenkte bare «ok, nå er det snart slutt. På tide å spurte.» Da så jeg denne fyren, og at beina bare sjanglet under ham. Jeg så ham prøve å komme seg opp igjen uten å lykkes, og jeg tenkte at «dette er viktigere, å få ham over mållinja, enn å få et par sekunder bedre tid», sier Rees ifølge Sky News.

Han fortsetter:

- Jeg gikk bort til ham og prøvde å hjelpe ham, men hver gang han prøvde å reise seg falt han bare igjen og igjen, så jeg prøvde å heie på ham, hjalp ham opp og sa «kom igjen, dette klarer vi.»

Rees forteller at Wyeth uttrykte stor takknemlighet for gesten.

- Han var takknemlig og sa «jeg må fullføre, jeg må fullføre». Jeg svarte «du kommer til å klare dette. Du kommer til mål, kom igjen».

Ifølge Sky News løp Wyeth for sin avdøde onkel.

London Marathon hyller Rees:

Sunday, April 23rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments