Godset slo Sandefjord i grå Eliteserie-kamp

Strømsgodset vant for første gang på fire kamper i Eliteserien med 1-0 over Sandefjord lørdag. Tokmac Nguen ble kveldens mann i Drammen.

Han scoret kampene eneste mål. Det kom etter en keeperretur på et skudd fra Jonathan Parr.

Nguen avsluttet et snertent lite Godset-samspill med Bassel Jradi med å løfte ballen inn oppe i hjørnet til 1-0.

Det var ganske langt mellom den store underholdningen på Marienlyst. Godset-fansen fikk hjertet i halsen etter 85 minutter. Da avsluttet Flamur Kastrati fra ti-tolv meter, men skuddet gikk rett på utsiden av stolpen.

Mot slutten kastet Sandefjord-trener Lars Bohinen innpå en gammel Godset-kjenning i Peter Kovacs – uten at det ga utligningen gjestene jaktet på.

Tamt

Det var lenge tynne saker lagene viste fram i Drammen. I en sjansefattig 1.-omgang var vertenes Marcus Pedersen nærmest mål uten at det kan sies å ha vært noe annet enn en halvsjanse.

Pedersen ble byttet ut noen få minutter før slutt, og for ham var det en nesten-dag fra start til mål.

Strømsgodset vant for første gang på en stund etter ett tap og to uavgjort i de tre foregående kampene.

Godset fortsetter Eliteserien med bortekamp mot Kristiansund søndag neste uke.

Sandefjord står trolig foran en mer vrien oppgave når Molde kommer på besøk samme dag.

Sandefjord tok bare 16 poeng totalt da laget sist spilte i eliteserien. Det var i 2015, og seks av poengene var tatt i løpet av de tre første rundene.