Fotballfrues reaksjon da ektemannen fortalte at han legger opp: – Jeg begynte å grine

(Dagbladet): Lørdag ble det kjent at ektemannen til Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen (29), tidligere Odd- og LSK-spiller Lars-Kristian Eriksen (33) legger opp som fotballspiller.

- Jeg har vært i dialog med Fredrikstad, Sarpsborg og en eliteserieklubb til, men jeg har bestemt meg for å legge opp, fortalte Eriksen til Nettavisen.

I et innlegg på bloggen, tittulert «ikke lenger fotballfrue» forteller Caroline Berg Eriksen hvordan hun reagerte da ektemannen røpet nyheten overfor henne.


LEGGER OPP: Lars Kristian Eriksen har valgt å legge opp, etter en ni år lang karriere som fotballspiller i Norges øverste divisjon. Her fra tiden i Lillestrøm. Foto: Kyrre Lien / NTB Scanpix
Vis mer

- Går all in

Ifølge 29-åringen ble det et sterkt øyeblikk, hvor det var tøft å holde tårene tilbake.

«Noe av det jeg beundrer mest ved Lars-Kristian er evnen hans til å gi alt. Har han bestemt seg for noe, så går han all in. Det har han gjort nå. Han har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla og jeg må innrømme at jeg begynte å grine da han fortalte meg at han følte at motivasjonen for noe annet var større.», skriver hun.

Videre forklarer bloggeren at hun er stolt over ektemannen. Samtidig understreker hun at valget fullt og helt var hans eget, og at hun støtter ham i beslutningen.

«Det er nå det starter og jeg ser sånn frem til en helt ny fremtid hvor spontaniteten er tilstede. (…). Jeg har hatt det helt fantastisk som fotballfrue, det var jo også grunnlaget for at jeg startet bloggen som i dag har blitt jobben min, noe jeg er utrolig takknemlig for.»

Satse på foto

Eriksen avlørte at han siden desember i fjor hadde tygget på om han skulle gi seg med fotballen.

Videre forklarte 33-åringen at han nå skal satse på fotografering, en oppgave han har hatt på konas blogg.

- Jeg kommer til å satse på foto, og studerer for tiden på nettskole i New York. Så der går veien videre.

Dagbladet har kontaktet Caroline Berg Eriksens manager Peter Peters for kommentar, men henvendelsen er så langt ikke blitt besvart.

Sunday, January 8th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments