Fjernet silikonen i brystene etter Robbie-intervju. Lei av feil oppmerksomhet

(Dagbladet): Robbie Williams (43) var på høyden av sin karriere da TV 2-profil Dorthe Skappel (54) overtalte ham til et intervju under et kort norgesbesøk i 2002.

Med overskrifter som «Puppefiksert Robbie på norsk lynvisitt» og «Robbie Williams storflørtet», ble det riktignok raskt konstatert at tv-praten ikke hadde gått helt som planlagt.

«God kveld Norge»-programlederen erkjente seinere overfor Dagbladet at hun underveis i intervjuet «fikk en klam hånd et sted mellom haka og navlen».

Kløft, kløft og kløft

- Sånn er det nå bare når verdens nålevende mest karismatiske artist beærer en med litt oppmerksomhet. Veldig barnslig, men selv en voksen dame som meg kan bli vippet av pinnen. Heldigvis har jeg kommet meg etter episoden og kan vel ikke si annet enn at det er en episode det er lett å le av i dag, fortalte Skappel til Dagbladet i 2004.


DEN GANG DA: Dorthe Skappel ledet Gullruten i mange år. Her fra 2004. Foto: Eirik Helland Urke 
Vis mer

Torsdag kveld gjester programlederveteranen Stian Blipps talkshow i Bergen, der hun mimrer tilbake til 2002 og det noe spesielle stjernemøtet.

- Intervjuet dreide seg kun om kløfta mi. Han var overhodet ikke opptatt av noe annet enn det som var her, forteller Skappel, og markerer overkroppen med hendene.

Williams’ noe ivrige brystfokus fikk Skappel til å tenke seg om – og seinere ta et valg:

- Resultatet av den episoden er jo egentlig at jeg fjernet silikonpuppene mine, forteller hun, og legger til:

- Hvis jeg ikke kan få litt oppmerksomhet – mer enn her (peker på brystene, journ.anm), så får det heller være. Så da tok jeg vekk silikonen.

Silikon-fokus

Overfor Dagbladet Magasinet har TV 2-programlederen tidligere fortalt at silikonpuppene fikk henne til å endre hele oppfatningen av egen kropp.

- De klærne jeg hadde før kunne jeg ikke lenger ha på. Det var liksom sånn at plutselig så var det så veldig forpliktende, og jeg kan ikke ha gensere som er sånn, for da blir de stående her, og jeg kunne liksom ikke ha veldig sånne sexy ting lenger, selv om jeg var mer på det «sexy» kanskje i den perioden da jeg var mer flat, sa hun.

Også da toppbloggeren Sophie Elise Isachasen (22), som aldri har lagt skjul på sin brystforstørrelse, traff Skappel for et «God kveld Norge»-innslag i fjor, snakket programlederen åpenhjertig om sine erfaringer.

- Jeg hadde også silikon og tok de ut igjen. Og det var en befrielse. Det var vondt å ligge på magen. Alt ble stress. Jeg følte liksom at når man klemte på dem så var det noe feil inni der eller at det var noe galt, forklarte hun.

- Pupper funker alltid

Tilbake til det femten år gamle Robbie Williams-intervjuet:

Selv om mange var enige om at den britiske stjernartisten kanskje dro puppepraten litt for langt, legger ikke Skappel skjul på at hun la delvis opp til det selv.

- Da jeg gikk fram (for å spørre om intervju, journ.anm), la jeg puppene over kanten og sa: «Vil du gjøre et intervju med meg?» Pupper funker alltid, sier hun til Stian Blipp.

Dagbladet har ikke lyktes i å få en kommentar fra Dorthe Skappel i forbindelse med denne saken.

Thursday, March 30th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments