Død kvinne i havnebasseng er trolig savnet 25-åring

(Dagbladet): Politiet jobber ut fra teorien om at en død person som ble funnet i havnebassenget i Langesund mandag ettermiddag, er den 25 år gamle kvinnen som ble meldt savnet i helgen

- Den endelige identifikasjonen er ikke gjort, men kvinnens pårørende er varslet om at det trolig er hun som er funnet, opplyser politiadvokat Kjetil Langbach hos politiet i Telemark til Dagbladet.

Det var mannskap fra Røde Kors Hjelpekors som fant kvinnen død i havnebassenget ved 17.30-tiden, og politiet har avsluttet leteaksjonen.

- Etterforskningsledelsen i politiet skal ha et møte klokka 20 i kveld for å gå gjennom det som har kommet fram i etterforskningen til nå. Så langt kan vi ikke konkludere om det har skjedd noe kriminelt, sier politiadvokat Kjetil Langbach til Dagbladet.

Ingen hadde sett kvinnen siden hun forlot en privat fest i byen natt til lørdag, trolig ved midnattstider eller litt seinere.

Det var foreldrene som meldte kvinnen savnet klokka 23.59 lørdag, ett døgn etter siste sikre observasjon.

I følge politiets undersøkelser i helgen hadde hun ikke vært hjemme i egen bolig på Heistad i Porsgrunn, en mils vei unna, etter at hun dro fra festen i Langesund.

Hun forlot festen uten yttertøy, har politiet opplyst mandag.

Som Dagbladet skrev i går, hadde kvinnen ikke med seg mobiltelefon da hun forsvant.

I dag har politiet opplyst at telefonen hennes ble funnet i huset i Baneveien i Langesund der hun sist ble sett.

I samråd med de pårørende gikk politiet søndag ut med en offentlig etterlysning av den savnede.

Politiet har siden forsvinningen lett med mannskaper, hunder og helikopter. Norske Redningshunder, Sivilforsvaret, Røde Kors har også deltatt i letingen.

Monday, March 6th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments