David Beckham (41) hjalp skadet kvinne på gata

Selv om David Bekcham (41) la fotballskoa på hylla for fire år siden, er han fremdeles et nasjonalikon i hjemlandet. Nå hylles også den tidligere fotballstjernen for sin gode gjerning, da han var vitne til en kvinne som hadde falt og slått seg på gata i Kensington fredag ettermiddag.

En kvinne ramlet på bakken da hun var ute og gikk i Londons gater, og folk samlet seg rundt for å hjelpe til. En av dem var David Beckham, som med bilen sin blokkerte av området slik at andre biler ikke kom nær kvinnen som hadde slått seg, skriver Expressen.se.


HELT: David Beckam hylles for sin heltedåd fredag ettermiddag da han hjalpe en kvinne som ramlet på gata. FOTO: NTB Scanpix
Vis mer

«- For en gentlemann!»

En talsperson for Londons brannvesen har uttalt at da brannvesenet kom på stedet hadde Beckam allerede gitt kvinnen en flaske med vann, og hjalp henne helt til ambulansen kom til stedet, skriver The Mirror.

En heltedåd som ble lagt merke til av mange i sosiale medier.

En annen kvinne som var tilstede da det skjedde, la ut følgende Twitter-melding etter Beckhams gode gjerning:

«- Da jeg hadde lunsj hjalp jeg en eldre kvinne som falt på bakken, og gjett hvem som også var der for å hjelpe henne? David Beckham. For en gentlemann! »

Dette er ikke første gang den tidligere engelske kapteinen gjør en slik heltedåd- februar i fjor kjøpte superstjernen varm sjokolade til en ambulansearbeider og en pasient.

Slik møtte han kona

Det er snart 18 år siden fotballstjernen giftet seg med Victoria Beckham (42), og nylig avslørte den tidligere Spice Girls-artisten hvordan deres første møte var.

På forespørsel fra magasinet VOGUE, har Beckham skrevet en spalte i okotberutgaven av bladet om ting hun skulle ønske hun visste da hun var yngre.

Der røper hun hvordan stjerneduoens første møte var. Her skulle hun ønske at hun visste at kjærlighet ved første blikk eksisterer. Det fant hun ut i 1997.

- Kjærlighet ved første blikk eksisterer. Det kommer til å skje deg i loungen til spillerne i Manchester United. Du kommer til å bli litt full, så detaljene fra kvelden er litt uklare, forteller hun i magasinet og fortsetter:

- Mens de andre fotballspillerne drikker i baren med kompisene sine, kommer du til å se David med familien sin. Han er ikke kjent engang, men han har et søtt smil, har Beckham skrevet til en yngre utgave av seg selv.

Han skal så ha spurt om nummeret hennes, og ha fått det – på en flybillett. Denne har han ifølge kona tatt vare på.


FORLOVA: Victoria og David møtte hverandre i 1997, og forlovet seg allerede året etterpå. FOTO: AP Photo/John Giles/NTB Scanpix
Vis mer
Sunday, January 22nd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments