Bildet av Arsenal-stjerna ble en snakkis. Slik svarer Wenger

Arsenal – Benfica 5-2 (2-2)

LONDON (FourFourTwo): Arsenal hadde få problemer med å senke Benfica i London-lagets første kamp i det som etter hvert har blitt tradisjonsrike Emirates Cup.

Theo Walcott ble tomålsscorer i oppgjøret, hvor også Olivier Giroud og Alex Iwobi fikk nettkjenning. Den siste scoringen satte Lisandro Lopez i eget nett.

En som glimret med sitt fravær var superstjerna Alexis Sanchez, som egentlig skulle ankomme London i morgen, for deretter å trene med lagkameratene samme dag. På pressekonferansen etter kampen forteller Arsenal-manager Arséne Wenger at det har blitt forandring i planene.

- Han har influensa. Jeg har sendt tekstmeldinger med ham i går. Han kommer tilbake så fort som mulig. Vi var i kontakt med ham og legen hans. Han har ikke noen store problemer, men han kommer ikke tilbake i morgen, han kommer tilbake på torsdag, sier Wenger.

Selv om Arsenal til tider spilte glitrende angrepsspill mot Benfica, dreide store deler av pressekonferansen seg om Alexis Sanchez. For chileneren la ut et bilde av seg selv iført skjerf sammen med hunden sin på Instagram, med meldingen «syk».

Bildet førte til nye spekulasjoner rundt søramerikanerens framtid i klubben. Sanchez fikk forlenget fritid etter deltakelse i sommerens Confederations Cup, og engelske medier spurte seg om han virkelig var syk, eller om det lå noe annet bak bildet.

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments