Tyskland herjer med Norge – leder med to

Norge Tyskland 0-2 (Kampen pågår)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Nasjonalarenaen er fullsatt. Tyske fans har strømmet til Ullevaal for å se den regjerende verdensmesteren starte jakten på et nytt trofé.

Med vingbacker så offensive at Tyskland i etablert angrep i realiteten stiller med en forsvarstoer, har tyskerne kjørt over Norge innledningsvis. Riktignok har Norge lyktes til dels med det periodiske høye presset, men allerede etter et kvarter var 0-1 et faktum.

Thomas Müller scorer aldri i EM, men scorer mer enn noen andre i VM. Etter 15 minutter sendte han Tyskland i ledelsen i VM-kvalifiseringskampen på Ullevaal.

Tidlig Tyskland-mål

Etter mye klabb og babb i feltet fikk den tyske stjernen en fot på ballen og sendte den via hanskene til Jarstein og i mål.

Bortelaget har iløpet av omgangen kommet til en rekke store sjanser, men Jarstein har vært god og skal ha mye av æren for at Norge ikke ligger under med flere mål.

Til tross for et massivt Tyskland-press, har hjemmelaget også notert seg for et par sjanser. 23 minutter ut i kampen fosset en frisk Joshua King mot tyskernes mål og ladet skuddfoten på 16 meter. Dessverre for King og Norge gikk skuddet over.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Doblet ledelsen

Tyskland fortsatte å presse Norge utover i omgangen, og like før pause doblet Joshua Kimmich ledelsen etter nydelig angrepsspill. Dermed ser dette svært mørkt ut for Norge.

- Dette er fantastisk tysk fotball, utbrøt kommentator Kenneth Fredheim da 0-2-scoringa gikk inn.

- Det er tungt for et norsk lag som har jobba hardt, men som ikke henger med i svinga, fulgte ekspertkommentator Tor Ole Skullerud opp.