Start-direktør raser: – Et mareritt. Vi blir rett og slett pissa på

(Dagbladet): Edwin Gyasi noterte seg for fire målgivende pasninger da Aalesund tok tre livsviktige poeng i 4-1-seieren borte mot Start i kveld.

Start tok ledelsen 1-0 på Sør Arena, men sunnmøringene snudde kampen med en maktdemonstrasjon etter scoringer fra Bjørn Helge Riise, Aron Elís Thrándarson, Sondre Brunstad Fet, og Franck Boli.

Start har nå spilt 38 (!) seriekamper på rad uten å vinne. Den forrige seieren kom 4. juli i fjor, og det er 433 dager siden., ifølge Fædrelandsvennen.

Beklagde

Etter at Steinar Pedersen tok over, har sørlendingene nå spilt 23 kamper under seier, og laget er allerede nedrykksklare i Tippeligaen.


TOK LEDELSEN: Start-spillerne jublet vilt etter å ha tatt ledelsen. Derfra gikk det bare nedover. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
Vis mer

- Jeg beklager overfor supporterne våre den måten vi opptrer på. Vi hadde en god og tydelig pauseprat, også gikk vi ut og rygget ned i bukta. Vi bare ventet på at Aalesund skulle straffe oss, sa Steinar Pedersen til Fædrelandsvennen etter kveldens tap.

Starts administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal synes heller ikke det er moro å være Tippeligaens desidert dårligste lag.

- Pissa på

Til samme avis sier han:

- Dette oppleves som et mareritt. Dette går på stoltheten løs. Vi blir rett og slett pissa på – igjen, sier Even Øgrey Brandsdal.

Espen Børufsen synes heller ikke det er spesielt stas å tape kamp etter kamp. Veteranen oppsummerer kveldens kamp slik:

- Akkurat nå er det blytungt. Det er helt jævlig. Vi følger planen i 45 minutter, så kommer vi utpå i andre omgang og da er det helt natta, sier han til Fædrelandsvennen.

Friday, September 9th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments