Ser ikke hvem spretter fram:- Jeg fikk nesten hjerteinfarkt

(Dagbladet): Talkshow-dronninga Ellen DeGeneres er kjent for å finne på mye sprell når hun har gjester på besøk i studio.

Nylig var det skuespiller og komiker Ricky Gervais som fikk ta plass i stolen på «The Ellen DeGeneres Show».

Gervais, som tidligere har spøket om John Travoltas seksuelle legning, rusmisbruket til Robert Downey jr., Jodie Fosters underliv og Mel Gibsons fyllekjøring, slapp heller ikke unna DeGeneres’ artige påfunn.

Klovnen i esken

Det nærmer seg presidentvalg i USA, og naturlig nok var presidentkandidat Donald Trump et av samtaleemnene under programmet.

- Det hele var gøy i starten. Jeg var spent. Det var morsomt, men nå er det ikke en spøk lenger, er det vel?, sier Gervais om presidentkandidat Donald Trump.

Videre legger han til at Trump er en underholder som bare er ute etter oppmerksomhet.

- Vi komikere kan si stygge ting for å være morsomme, og vi får kjeft for det. Trump sier fæle ting, og han mener det han sier. Verden har blitt gal, sier Gervais.

Mens de to diskuterer presidentkanditat Donald Trump, hopper nesten Gervais ut av stolen når en Trump-kopi plutselig popper ut av en eske mellom de to stolene til DeGeneres og Gervais.

  • Se det morsomme klippet øverst i saken.

Men selv om han hylte, fikk han ikke med seg at det var «Trump» som spratt fram.

- Hva var det? Jeg bare hørte lyden, sier Gervais som også legger til at han nesten fikk hjerteinfarkt.

Saksøkt for puppespøk

I februar skal DeGeneres ha tøyd strikken for langt da hun dro en spøk i programmet.

DeGeneres lot ikke muligheten til å dra en vits gå fra seg da eiendomsmegler Titi Pierce hadde en eiendom ved navn «Nipple Convalescent Home» ute for salg, og påpekte lattermildt den pussige koblinga mellom eiendomsnavnet og eiendomsmeglerens eget fornavn, som hun valgte å uttale som «titty».

Blant punktene Pierce saksøker selskapet for er ærekrenkelse og forsettlig påføring av emosjonelle plager, melder nettstedet, som har valgt å publisere søksmålet.

Monday, October 31st, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments