Komikerens kone ga bilnøkkelen til halloween-barn. – Litt sånn hue under armen

(Dagbladet): Politiet i Stavanger melder på Twitter at en kvinne ved et uhell har gitt bilnøklene i stedet for godteri til noen Halloween-unger.

- Dette er litt sånn hue under armen, fikk jeg lov å sitere ektemannen på, ler operasjonsleder Tor Helge Stavik i Sør-Vest politidistrikt til Dagbladet.

Denne kvinnen var komiker Per Inge Torkelsens kone. Den store tabben skjedde for noen timer siden. Fortsatt har ikke Torkelsen sett noe til Saab-nøkkelen.

Skulle på verksted

- Det er jo greit å gi ungene snop, men å gi dem bilnøkler blir jo litt for mye, sier Torkelesen, som var på politisk møte da tabben fant sted.

- Jeg er vant til at hun leter eter pass og briller og sånt, men at hun gir bilnøkkelen til halloweenunger, det er nytt, sier Torkelsen, som opplyser at bilen etter planen skulle på verksted i morgen.

- Vi har tatt kontakt med politiet og med Falck, men hos sistnevnte var det jo stengt. Hun har tidligere mistet reservenøkkelen, og nå ga hun altså vekk den andre nøkkelen, sier Torkelsen, som sier at kona har vært på leiting etter nøkkelen.

- Hun har spurt andre barn som går halloween om de vet noe om nøkkelen. Vi prøver å spre nyheten på Facebook også, sier Torkelsen, som håper nøkkelen kommer ham i hende så fort som mulig slik at bilen rekker avtalen hos verkstedet.

Politiet håper på oppklaring

- Men mange av disse barna er så små at de kanskje ikke vet hva denne bilnøkkelen er for noe. Vi har lett rundt på fortauet og i gata her, men vi har ikke funnet den. Snart må vi vel ringe på noen dører, sier han.

Politiet har meldt seg på Twitter som kontaktpunkt for nøklene.

- De ungene er vel fortsatt rundt og samler godteri og vi håper at nøklene kommer i noen voksne sine hender etter at godteriet er fordelt broderlig barna i mellom, sier operasjonsleder Stavik.

- Gi dem en flaske brennevin

Komiker Torkelsen, som også er skuespiller, forfatter, radiokåsør, politiker og selverklært klovn, er blant annet kjent for sine kraftige spissformuleringer. Blant annet har han uttalt at han «ønsker kristenrocken til helvete» og at man burde «gi ungdommen en flaske brennevin før idretten tar dem», ifølge Wikipedia.

Han er også kjent for bokutgivelser som ikke går upåaktet hen, blant annet «Den store stygge idrettsboka» (1992) og «Den store stygge eldreboka» (2000).

Monday, October 31st, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments