Kippe kan ha spilt sin siste Lillestrøm-kamp

(Dagbladet): – Det er ikke noe nytt om hva som skjer med meg neste år, nei. Nå handler det først og fremst om å berge plassen, sier Kippe til Dagbladet.

I gårsdagens knokkelkamp mot Vålerenga fikk Kippe sitt femte gule kort for sesongen da han stemplet Daniel Fredheim Holm i magen. Dermed må han stå over årets siste seriekamp mot Molde til helgen.

- Det er lite som skal til for å få karantene. Jeg var klar over at jeg var i faresonen, men jeg prøvde å ikke tenke på det. I en sånn kamp som i går må du gi jernet. Det er en del av spillet mitt å være 100 prosent i alt jeg gjør, og da tar jeg konsekvensen av det, sier Kippe om situasjonen som førte til gult kort.

Kippe har ikke kontrakt i 2017, og dermed kan gårsdagens kamp mot Vålerenga ha vært hans siste i den gule drakta.

- Vi får se hva som skjer neste år. Jeg er litt i tenkeboksen selv, men er åpen for å diskutere. Personlig synes jeg det er morsomt å spille fotball, og jeg er motivert for å fortsette, sier Kippe.

- Skal litt til for at jeg skal flytter

Kippe var i Kolbotn frem til han var 19 år. Utenom de to oppholdene i Liverpool og Stoke sent på 90-tallet og tidlig på 2000-tallet, har han kun spilt i Lillestrøm i sin profesjonelle karierre.

På spørsmål om det kun er Lillestrøm som er klubben hans i Norge, svarer han følgende:

- Det har jeg ikke tenkt på. Jeg har ikke brukt noe energi på det. Men det skal litt til for at jeg flytter, sier familiemannen Kippe, som er bosatt på Oppegård.

Selv om han ikke får spilt til helgen, kommer LSK-kapteinen til å bidra på andre måter før kampen mot Molde.


KARANTENE: Frode Kippe må stå over helgens kamp mot Molde. Her etter trening i LSK-hallen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Vis mer

- Jeg blir med gutta før kamp i garderoben. Der prøver jeg å bygge opp folk og gjøre dem klare til match, sier Kippe.

Monday, October 31st, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments