Kane ble historisk i storseier

Harry Kane scoret sitt 50. Premier League-mål da Tottenham knuste Stoke hele 4-0 på bortebane.

Ingen har oppnådd den milepælen i Tottenham så raskt som Kane. Han skrev seg inn i klubbhistorien da han gjorde kampens siste scoring 20 minutter før slutt.

23-åringen er den fjerde Spurs-spilleren som runder 50 mål i Premier League. Tidligere har Teddy Sheringham, Jermain Defoe og Robbie Keane klart det.

Kane hadde gått fem strake seriekamper uten mål. I tillegg hadde han et elendig EM for England. Lettelsen var derfor svært tydelig da han endelig fant nettmaskene.

- Noen ganger trenger du at ballen triller din vei. Det gjorde den i dag, sa Kane, ifølge BBC.

Tidligere i kampen trivdes Christian Eriksen godt i servitørrollen. Dansken var nest sist på ballen på begge målene til Son Heung-min.

Også Dele Alli kom på scoringslista lørdag. Den engelske landslagsspilleren la på til 3-0 i det 59. minutt.

Tottenham har to seirer og to uavgjort hittil i sesongen.

Stoke sliter derimot blytungt. Mark Hughes’ mannskap ligger helt sist med sitt ene poeng.