Joseph og Jia reiste 1000 mil for å ta bryllupsbildene sine i norsk natur

(Dagbladet): Lofoten har vært en yndet reisemål for turister i en årrekke, og turistene kommer fra hele verden for å oppleve noe av det vakreste norsk natur har å by på.

Blant de som har reist lengre enn de fleste for å se den rå nordnorske naturen på nært hold er Joseph og Jia Yan fra Singapore.

Ekteparet tilbakela nemlig nesten 1000 mil for å ta bryllupsbildene sine i det som for dem er særdeles eksotiske omgivelser.


UNIKT: – Familien og vennene våre synes bildene ble kjempefine, og det er veldig annerledes enn bybildene som er det vanligste i disse dager. Alt i alt var det en fantastisk opplevelse, sier Joseph Yan. Foto: Vegard Giskehaug
Vis mer

- Vi valgte Lofoten

Ekteparet forteller til Dagbladet at Lofoten først og fremst ble valgt fordi det er så unikt.

- Vi valgte Lofoten fordi det er et sted ikke så mange fra Asia har utforsket, og vi tenkte at å ta bryllupsbildene våre her ville være spennende. I tillegg var vi på ferie der, og tenkte «hvorfor ikke?». Lofoten er et utrolig sted, og naturen danner et perfekt bakteppe for slike bilder, forteller Joseph.

De forteller at de har vært i Oslo tidligere, men ikke lenger nord, og beskriver det hele som «en utrolig opplevelse».

- Familien og vennene våre synes bildene ble kjempefine, og det er veldig annerledes enn bybildene som er det vanligste i disse dager. Alt i alt var det en fantastisk opplevelse, sier han.


LANGT: Ekteparet tilbakela nesten 1000 mil for å ta bryllupsbildene sine i det som for dem er særdeles eksotiske omgivelser. Foto: Vegard Giskehaug
Vis mer

Ny trend

Fotografen som har tatt bildene til ekteparet fra Singapore heter Vegard Giskehaug. Han forteller til Dagbladet at han tror det er et stadig større marked for oppdrag som dette.

- Flere og flere er ute etter unike og annerledes opplevelser rundt bryllupet sitt. Den tradisjonelle festen er litt ut, og folk liker å gjøre det på sin måte. Hele verden er jo nå tilgjengelig, sier han.

Også Giskehaug forteller om noen kjempefine dager i Lofoten, og spesielt en episode stikker seg ut.

- Hele turen endte med at vi satt i bilen på vei tilbake til Svolvær hvor de bodde. Vi snakket om at det hadde vært utrolig kult å få se nordlys, og plutselig gjorde vi det også. Det var første gang for alle tre, sier han.


SPEKTAKULÆRT: Ekteparet forteller til Dagbladet at Lofoten først og fremst ble valgt fordi det er så unikt. Foto: Vegard Giskehaug
Vis mer

FIN OPPLEVELSE: Fotograf Vegard Giskehaug forteller til Dagbladet at han tror det er et stadig større marked for oppdrag som dette. Foto: Vegard Giskehaug
Vis mer
Friday, September 16th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments