Irritert McEnroe ut mot ny storfilm: – Skjønner ikke hvordan de kan gjøre dette

(Dagbladet): I disse dager lages det en storfilm om de mange heftige duellene mellom tennislegendene John McEnroe og Björn Borg.

På rollelisten til filmen som er ventet i 2017, finner vi blant andre superstjernen Shia LeBeouf som skal spille McEnroe.

Kampene mellom de to tennisprofilene fikk massiv oppmerksomhet over hele verden på 70- og 80-tallet. Borg og McEnroe var begge giganter i tennisverdenen, men også helt forskjellige personer og spillertyper.


STJERNE: Shia Lebeouf spiller John McEnroe. Foto: Splash News / NTB Scanpix
Vis mer

Mens svensken var helt kald og rolig på banen, var amerikaneren kjent for sine mange utbrudd og raserianfall.

- Har ikke pratet med oss

Selv om McEnroe har roet seg noe med årene, kan han fortsatt hisse seg opp. Nå er han nemlig svært oppgitt over hvordan filmprodusentene har behandlet han og Borg.

- Jeg vet ikke om de har tenkt til å lage hele filmen uten å ha pratet med meg eller Björn. Jeg har ikke fått sett noe, og de har allerede startet å lage filmen, sier McEnroe i et intervju med Vanity Fair.

- Det virker ikke som om de er interessert i å prate med noen av oss. Jeg skjønner ikke hvordan de kan gjøre dette uten å treffe oss? Kanskje de kan prate med noen av vennene våre? Jeg husker bare så vidt hvordan det var for 36 år siden da jeg var 21 år.

Tviler på at filmen blir bra

Amerikaneren sier i intervjuet at LeBeouf kan passe bra til rollen som han selv ettersom skuespilleren «er helt gal», men McEnroe tviler på at tennisspillet i filmen blir noe særlig imponerende.

- Se på de to (skuespillerne), de går ut på den banen og vet nesten ikke hvordan man spiller tennis. Jeg har aldri sett en bra tennisfilm. De har alle vært forferdelige, sier McEnroe til Vanity Fair.

Sunday, September 25th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments